ВЕЛИКИ ОБРТ: Трампов тим открио истину! НИЈЕ ОНАКО КАКО МЕДИЈИ ЈАВЉАЈУ

ВЕЛИКИ ОБРТ: Трампов тим открио истину! НИЈЕ ОНАКО КАКО МЕДИЈИ ЈАВЉАЈУ

9 децембра 2020

Правна саветница кампање Доналда Трампа Џена Елис објавила је да амерички Врховни суд није одбацио последњу тужбу републиканаца у вези са законитошћу изборног процеса у Пенсилванији, како је раније известила агенција АП.

Она је саопштила да је Врховни суд само одбио хитно доношење мере, али да није одбацио тужбу.Елисова је додала да је тужба и даље на чекању пред Врховним судом САД и поделила је линк који води ка интернет страници суда на којој се налази тужба којом се оспоравају изборни резултати у Пенсилванији, као и фотографију случаја.

АП је раније јавио да је суд без коментара одбио да доведе у питање изборни процес у Пенсилванији.

Демократа Џо Бајден је у овој савезној држави, у којој је Трамп освојио већину гласова 2016. године, победио за преко 80.000 гласова, а Трампова кампања тврди да је гласање путем мејла у Пенсилванији било незаконито.

Амерички председник и неки од његових савезника доводе у питање легитимитет избора, тврдећи да је било крађе и настојећи да искористе правну борбу за поништавање резултата у кључним државама.

KOMENTARI2 коментара

  1. I Love persida says:

    Nikada i nije baš onako kako mediji javljaju, ali medijima upravlja odeljenje za odnose sa javnošću preko kongresa, znači Tramp može da se sudi sa izbornim jedinicama i kradljivcima glasova do kraja svog života bogatog Baje Patka ukoliko ga kongres više ne podržava što je očigledno, čim je naš Vuči već čestitao Bide-nu, nu? I okrenuo suknjicu šarmantno na drugu stranu.

  2. milorad3 says:

    sad će da počne podela po članicam federacije u vezi ovog slučaja , tramp im neće dati da se izvuku.Bajdenov legitimitet je potpuno osporen i legitimitet celog tog bala vampira koji on okuplja kao novu "vladu".Onaj general recimo, koji je postavljen na čelo pentagona je omražena lutka NVO u nutar istog tog generalštaba , ratni zločinac koji je organizovvao i naorućžao fantomske snage "ISIS", u stvari privatnu armiju američkih korporacija.Ni taj neće dugo ili čak uopšte da sedi u pentagonu.Časni ljudi unutar američke mašine shvataju da im se radi o glavi i da će svi da završe na kraju u nekom američkom GULAGU.Mislim da će se pobuniti i da će iskorristiti resurse koji su im po pravilima sdlužbe na raspolaganju.Neam NWO višew šanse da iz senke kroji politiku u USA sada će morati da to rade JAVNO a to znači samo jedno,DIREKTNU borbu za vlast i krvoproliće u najavi jer njih niko neće dobrovoljno primiti da im sede na glavi, i da SVI postanu neki novi kmetovi svetkog imperijalnog poretka.To je plan i akcija, sad sledi reakcija na taj konačno javno opipljiv napad na američke gradjanske slobode i prava.JEDINI koji mogu ZVER da smeste tamo gde joj je mesto su AMERIKANCI SAMI.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u