ВЕЛИКИ ОБРТ У АМЕРИЦИ: Врховни суд донео одлуку у корист Трампа! АМЕРИЧКИ РАДНИК ПОШТЕ ОТКРИО КРАЂУ БАЈДЕНОВИХ ДЕМОКРАТА

ВЕЛИКИ ОБРТ У АМЕРИЦИ: Врховни суд донео одлуку у корист Трампа! АМЕРИЧКИ РАДНИК ПОШТЕ ОТКРИО КРАЂУ БАЈДЕНОВИХ ДЕМОКРАТА

7 новембра 2020

Амерички Врховн суд донео је привремену меру којом се држави Пенсилванији налаже да одвоји све гласачке листиће који су стигли поштом после затварања биралишта на америчким председничким изборима.

„Налаже се свим окружним бирачким одборима, док се не донесе нова одлука Суда, да поступају по упутству које је издао секретар Комонвелта 28. октобра и 1. новембра: 1) Да се сви гласачки листићи добијени поштом после 20 сати 3. новембра одвоје у обезбеђене, сигурне и запечаћене контејнере одвојено од других гласачких листића“, стоји у одлуци коју је донео судија Семјуел Алито.​Подсетимо, Републиканци су затражили од америчког Врховног суда да се одвоје гласачки листићи који су стигли по завршетку изборног дана, чиме је ова њихова жалба уважена, бар до доношења нове одлуке Врховног суда САД..

Републиканска странка покушава да блокира бројање гласачких листића за које је Врховни суд Пенсилваније раније рекао да ће се рачунати ако су послати поштом и ако стигну до петка.

Државни званичници већ су рекли представницима округа да одвоје те гласачке листиће, преноси Блумберг.

РАДНИК ПОШТЕ ОТКРИО ВЕЛИКУ ПРЕВАРУ

Радник америчке поштанске службе објавио је преко „Проџект Веритаса“ да је управник у поште Ирију, у Пенсилванији, наредио да се на гласачким листићима који су стигли након изборног дана преправи датум на 3. новембар, како би неважећи листићи „изгледали легално“.

Наводни узбуњивач Ричард Хопкинс рекао је да је чуо управника поште Роберта Вајсенбаха млађег да је у четвртак разговарао са другим запосленим о гласачким листићима који би требало да буду „антидатирани“. Према Хопкинсу, Вајсенбах је рекао да је на већини гласачких листића који су стигли у среду, дан након избора, датум враћен на уторак, али да је на једном погрешно оверен тачан датум – 4. новембар.

​Амерички закон налаже да се гласачки листићи поштом пошаљу до дана избора, да би били важећи. У изборној ноћи председник Доналд Трамп имао је значајна вођства над демократским ривалом Џоом Бајденом у неопредељеним државама као што су Пенсилванија, Мичиген, Висконсин и Џорџија. Међутим, вођство се „истопило“ након пребројавања гомиле гласачких листића у наредна три дана. Трамп је најавио да ће покренути правне поступке због неправилности у процесу пребројавања гласова, тврдећи да би победио ако би се рачунали само „легални гласови“.

​Хопкинс је „анонимни узбуњивач“ из видео снимка „Проџект Веритаса“ објављеног у четвртак увече. У видео снимку, Хопкинс је тврдио да је шеф поште наредио да се „закаснели гласови“ антидатирају. Вајсенбах је негирао оптужбу, одбацујући је као „неистиниту“, али је и прекинуо везу са оснивачем „Проџект Веритаса“ Џејмсом О’Кифом, одбивши да коментарише пријављени инцидент.

​Хопкинс је рекао да су га поштански инспектори контактирали у петак и да су желели чују његову страну приче како би започели истрагу.

Прича о Ирију уследила је после осталих извештаја „Проџект Веритаса“ у којима се наводи неправилна обрада гласачких листића у друге две неопредељене државе. Као и у Пенсилванији, „узбуњивач“ америчке поштанске службе у Мичигену тврдио је да је запосленима наложено да одвоје „закаснеле гласачке листиће“ од редовне поште како би на њима одштампали датум од уторка. У Невади је поштански радник пристао да тајном извештачу да свежањ неискоришћених гласачких листића који су послати на нетачне адресе, преноси РТ.

KOMENTARI2 коментара

  1. Karital says:

    A tko je postavio te vrhovne sudce?Tramp je prošlo svršeno vrijeme.

  2. Velika Metla says:

    ДемоКРАДЕ да краду??? !!! ИииијУ..........., па ди ће они. С овом констатацијом да демоКРАДЕ краду се не слажу и све опљачкане државе које је опљачкала демоКРАДска странка. Мада ни републиканци не заостају много по питању пљачки за демоКРАДама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u