ПАКЛЕНИ ПЛАН АМЕРИКЕ: Пентагон спрема нову „Југославију“! ЕВО ШТА СЕ ДЕШАВА

PAKLENI PLAN AMERIKE: Pentagon sprema novu „Jugoslaviju“! EVO ŠTA SE DEŠAVA

28 oktobra 2018

U oktobru je Pentagon u američku vazdušnu bazu Ramštajn u Nemačkoj isporučio oko sto kontejnera sa različitim oružjem i municijom, navodi se na sajtu baze.

To je najveća isporuka municije SAD u Evropu od 1999. godine, kada je američko ratno vazduhoplovstvo izvelo oko 900 naleta na Jugoslaviju.

Kako se navodi, sadržaj kontejnera je predviđen za osiguranje „operativne reakcije na pretnju agresivnih igrača“.

Avio-baza Ramštajn je najveća baza američke ratnog vazduhoplovstva u inostranstvu, a pretpostavlja se i da je centar za kontrolu letova dronova.

(Sputnjik)

KOMENTARI14 komentara

 1. Roy says:

  Jugoslavija nije bombardovana 1999. nego Srbija.

  • Deda Micko says:

   Izgleda da to mnogi ne znaju.

  • Nikola says:

   Nije tacno. Bombardovana je i Crna Gora, doduse jedna ili dve mete. Tako da i jeste Jugoslavija bombardovana.

   • Roy says:

    Jugoslavija je nestala 1991.u gradjanskom ratu koji je izazvao zapad. 1999.bombardovana je Srbija.

    • Vučina says:

     Srbija je državno-pravni subjektivitet pod tim imenom preuzela nestankom Državne zajednice Srbija i Crna Gora 2006.g., koja je bila kontinuitet Savezne Republike Jugoslavije nastale od Srbije i Crne Gore 1992.g. raspadom Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. BRAVU TVRDOGLAVI NEDOKAZANI U KOMPLETU SA OVNUJSKIM ROGOVIMA.

     • Roy says:

      I Crna Gora je Srbija stoko crnogorska kamenjarska.

    • Miraš says:

     To važi samo za SFR Jugoslaviju. SR Jugoslavija stvorena je 27 aprila 1992 godine, nakon izdvajanja Slovenije i Hrvatske i nakon izbijanja rata u BIH 01 marta 1992 i BIH je tako zahvaćenu ratom brže bolje priznala za nezavisnu državu Evropska zajednica. SR Jugoslavija postojala je do 03.februara 2003 godine kada je stvorena Državna zajednica Srbija i Crna Gora. Srbija i Crna Gora trajala je do 03.06.2006.godine kad je parlament Crne Gore proglasila nezavisnost na osnovu referenduma od 21.maja 2006. godine. ... Presudan trenutak koji je na kraju doveo i do razlaza Srbije i Crne Gore zapravo je 31. maj 2002. godine kada su u Saveznoj skupštini usvojene "Polazne osnove za preuređenje odnosa Srbije i Crne Gore", za koje kažu da ih je prethodnoo overio Havijer Solana (tada visoki predstavnik EU), a kojima se dvema republikama daje pravo da se putem referenduma odvoje. Dragoljub Mićunović je proglasio tu novu i poslednju državnu zajednicu Srbija i Crna Gora. Sve moj do moga.

 2. Lazar says:

  Pročitavši originalni tekst u Sputnjiku, razrešio sam nedoumicu. U Sputnjiku naslov glasi: '"Pentagon sprema novu "Jugoslaviju"?'. Znakovi interpunkcije dramatično menjaju značenje napisanog...

 3. Vik says:

  Čekaj de je neko iz napisanog pročitao, da se sprema nova Jugoslavija.Smešni ste....

 4. Vojna i ojdesve says:

  Jug-o-slav-ijani..... Ali od venecije do irana I Vladivostok....

 5. Milan says:

  Misle na neki novi napad a istog tipa poput onog iz 1999 godine na našu zemlju - sa iskonstruisanim optužbama i bez dozvole SB UN. Hoće li ovaj put zbog značaja operacija i Federika Mogerini visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i BEZBEDNOST sesti u NATO avion pa u juriš?

 6. Dusan says:

  Tacno bombardovali su srbiju najvise Kosovo.nesto malo monte negro ito konkretno aerodrom odaklesu avini Srbije napali i unistili helice apace na aerodromu Tirani i avione na Tuzli.Samo to Nato krije.zato nas jebu ko beba zvecku posto je samo onaj F 117 A pao je u hrvacku u spacvansku sumu B-2 ZNATE KOLIKO TI AVIONI KOSTAJU A TEK 20 APACA.TRANSPORNIH AVIONA NEKOLIKO A TEK F 16 I JEDAN A-10 KO ZNA KOLIKO.

 7. Dusan says:

  A Jugoslaviju niko ne zeli a niti je spominju dosad neki oblik nevidi se na vidiku.

 8. Bili Orao says:

  He he he opet se svađaju oko nebitnosti , da Srbi imaju 20 % jedinstva šiptarskog i jedno dva Pacolija , nebi nam niko ništa mogao ! Ovako rajedinjeni i sve pametniji od pametnijeg a sebičnost u grabljenju “love” umjesto u zajedničke nacionalne ciljeve usmjeriti finansije , eeeee jako jađani odjebali smo sve!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *