ВЕЛИKИ ПОРАЗ ПРИШТИНЕ! Пацоли најављује УKИДАЊЕ ТАKСИ: Не можемо да одбијемо захтев САД!

VELIKI PORAZ PRIŠTINE! Pacoli najavljuje UKIDANJE TAKSI: Ne možemo da odbijemo zahtev SAD!

16 januara 2019

Lažni kosovski vicepremijer i samozvani ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli izjavio je, komentarišući zahteve Vašingtona da se ukine dodatne taksa na robu iz centralne Srbije i BiH, da „Kosovo ne može da odbije zahtev SAD“.

RTK2 na srpskom jeziku prenosi da je Pacoli u emisiji albanskog servisa RTK poručio da će „razgovarati sa premijerom Ramušom Haradinajem o mogućnosti pozitivnog odgovora za SAD“.Navodi se da se Pacoli, „govoreći o kosovskoj diplomatiji, požalio da je njegov rad otežan zbog nejedinstva državnih zvaničnika“ i kazao da „različiti stavovi predsednika i premijera o dijalogu sa Srbijom stvaraju nejasnoće“.

Prema Pacolijevim rečima, „u razgovoru sa Srbijom, Kosovo može da napravi izvesne kompromise, koji će se desiti u okviru demarkacije sa Srbijom“.

Navodi se da je Pacoli takođe rekao da se „nada da će se opozicija pridružiti pregovaračkom timu“.

KOMENTARI5 komentara

 1. rajko says:

  Šta? On bi još trgovao? Lud čovek!

 2. test01 says:

  Sta je sa ukidanjem teroristicke vojske?? Predstava za mali decu zvane takse a i sa tim je banda zaradila posto su legalizovali pljacki i sverc - roba je svejedno zavrsila na KiM a pare u privatnim dzepovima. Izgleda da sipci govore istinu posto su najavili nastavak dijaloga sa vucicem u Februaru. Znaci sve je odranije isplanirano i dogovoreno sa velikim vodjom Srbije koji treba da da potpise stvaranje narko drzave na teritoriji KiM - izdaja !!!

 3. petrovgrad says:

  Kakvi Šiptari, koji su oni faktor da se zalaže Amerika za njih.

 4. Mali says:

  Ne povlaci takse zbog Srbije,nego zbog Amerike! Majmunska posla,sada ce ispasti da su ucinili ustupak-pa i Srbija shodno tome treba reciprocno da napravi neki ustupak?? Ludo! Pricaju o obostranom priznavanju.. Pa Srbija je vec odavno priznata i clanica UN-nama netreba priznanje Kosova,da je Srbija medjunarodno priznata drzava 😊.Ludo je i razmisljati o pregovaranju i davanju teritorije nekonstitucionalnom narodu-po ustavu. Po toj logici i Turci u Srbiji,npr. mogu da traze republiku u Srbiji.. O cemu se prica i pregovara??? U zatvor i vesala sa izdajnicima,kako zakon i ustav nalazu. Ziveo gospodin Dundjer i ostale prave patriote.

 5. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  hahahahahahahahahahahahahahaha, šipčićiiiiiiiiiiiii :-)))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *