ВЕЛИКИ ПОВРАТАК: Трамп се враћа на велику политичку сцену 28. фебруара?

VELIKI POVRATAK: Tramp se vraća na veliku političku scenu 28. februara?

21 februara 2021

Bivši predsednik SAD Donald Tramp želi da se vrati na veliku političku scenu tokom sastanka sa konzervativcima, saznaje izvor upoznat sa njegovim planovima, dok republikanci razmatraju poteze nakon pobede Džoa Bajdena, javio je Rojters.Trampov plan je da govori na konferenciji Konzervativne političke akcije (CPAC) u Orlandu, 28. februara, na poslednjem danu skupa, rekao je neimenovani izvor za Rojters.

„Govoriće o budućnosti Republikanske partije i konzervativnog pokreta. Takođe će se osvrnuti na odnos Bajdena prema amnestiji i graničnoj politici“, naveo je izvor.

KOMENTARI3 komentara

  1. Pravda says:

    veliki povratak velikog cirkuzanta

  2. Srbija cveta says:

    To je sad jako povezano sa Srbijom i njenim pograničnim smetnjama i ne demokratskim jednopartijskim sistemom u Srbiji, i posle Tita -- Tito.

  3. M says:

    Možda razlog za još jednu nadu?Možda rat konzervativaca i liberala u USA još nije završen,možda ispod stola traje žestoko međusobno šutiranje i dalje,možda se rat nastavlja,pobuna konzervativaca protiv"duboke države",liberala,zapravo nadnacionalne elite hohštaplera!?!To bi bilo dobro,dalo bi nadu i preostalom čovječanstvu,da bez obzira kako stvari dalje išle,makar i vjerovatno kroz Velike nevolje svijeta,se ipak rađaju,javljaju,stasaju,organiziraju i jačaju i zdrave snage!Danas ovdje,sutra ondje,prekosutra ako Bog da svuda!?!Kad se ovaj svijet-civilizacija preokrene kao čarapa,da čistija strana konačno dođe na površinu!?!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *