ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ: Бразил рекао „НЕ“ Америци!

VELIKI PREOKRET: Brazil rekao „NE“ Americi!

26 februara 2019

Brazil ni pod kakvim okolnostima neće dozvoliti da Sjedinjene Američke Države sa njegove teritorije vojno intervenišu u Venecueli, izjavio je potpredsednik Brazila Amilton Mourau.

U intervjuu za brazilsku televiziju Globo njuz, Mourau je rekao da će Brazil učiniti sve što može kako bi izbegao sukob sa susednom Venecuelom.

Potpredsednik Brazila intervju je dao iz Bogote, gde je prisustvovao sastanku Lima grupe, posvećenom mirnom rešenju krize u Venecueli, navodi Rojters.

Mourau je na naveo i da brazilski zvaničnici veruju u diplomatski i međunarodni ekonomski pritisak, dodaje AP.

KOMENTARI6 komentara

 1. milorad2 says:

  Pa brazilska desničarska vlada bi možda i želela da se meša, ali to bi im bio kraj, a i brazil je prilično podeljena država, ko zna kakav haos bi to tamo izazvalo.Čini mi se da će kolumbija biti gurnuta u vojnu avanturu, a onda će doći do trežnjenja amerrike, jer neće biti kokaina. Možda je to u stvari pozadina svega ovoga,narko karteli ozbiljno posežu za svetskom dominacijom, imaju mnogo para a kolumbija je jedna od glavnih "fabrika" te labavo udružene ekipe.Sve se ovo rešava po bankama na zapadu:)

 2. Zoran says:

  Sve neki preokreti kod vas. A ne bi me iznenadilo da tajno udju iz Brazila, sa tim da je ovo samo prica z amase.

 3. rajko says:

  Šta? Hoće da se poubijaju? I treba! Treba da nestane čovečanstvo koje nije uspelo da nam sačuva šabana od prerane smrti.

  • Cetnik says:

   Ti si bolesnik

   • rajko says:

    Hahahaha!

 4. Copacabanna says:

  Ako Karioke puste Gringose da sakate nezavisnu državu preko svoje teritorije, onda su i zaslužili sistematsku sterilizaciju koju su im susedi organizovali prošlog veka, kada su preko "humanitarne" akcije SZO tajno sterilisali (vakcinacijom), desetine miliona Brazilki. Zato ih je na narednom popisu bilo desetine miliona manje.Do skora su imali sećanje na to svi Brazilci, ali se amnezija uselila u glave političara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *