ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ! НЕМАЧКА МЕЊА СТАВ ПРЕМА СРБИЈИ!

ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ! НЕМАЧКА МЕЊА СТАВ ПРЕМА СРБИЈИ!

30 новембра 2021

Посланица Зелених у Европском парламенту и известилац ЕП за Косово Виола фон Крамон изразила наду да ће доћи до промене става према званичном Београду.

До те промене, према њеним речима, могло би да дође када њена партија преузме Министарство спољних послова Немачке, како је предвиђено коалиционим споразумом.Она је за Н1 изјавила да ће Зелени, када преузму министарство спољних послова у Немачкој, имати приступ који ће бити више заснован на владавини права и „бити критичнији у погледу тога шта се дешава на терену и какви су резултати спроводјења реформи“.

Фон Крамон је рекла да није на њој да предлаже шта нова министарка спољних послова Немачке Аналена Бербок треба да каже Влади Србије.

Сматра да би могло да дође до разлике у томе да ли ће Немачка бити за отварање кластера или не, и додала да се нада да ће бити „повучена линија која ће рећи да ми нећемо угрожавати сопствене, европске вредности“.

KOMENTARI6 коментара

 1. Gagi says:

  Pa naravno. Ako je neko ocekivao nesto drugo, taj je ili teska budala ili totalni diletant. Ovo neko vreme sto su kao sa nama saradjivali, to je bila kupovina vremena da se njihovi spijuni sistemski pozicioniraju i da nas ekonomski porobe sa njihovom industrijom. Svakako da sa ovim otvorenim radnim mestima, mogu da nas politicki ucenjuju do besvesti. Takodje je vrlo simptomaticno, niko do sada nije pokazao sklonost da se provere sve ove sumnjive privatizacije kod nas. Vidljivo je da su nasi industrijski kapaciteti davani bud-zasto odredjenim personama. Zatim se nesto kao uspostavi proizvodnja, pa se onda firma ubrzo zatvori i za jeftine pare ustupi stranom "ulagacu". Na taj podmukao nacin se otudjivala nasa industrijska infrastruktura i narodni znoj. Tako opustoseni i opljackani, isti nas ubedise da nam je jedini spas da dovedemo nemce, doduse ne sa mitraljezima ali je veoma slicno, to cemo veoma brzo uvideti i shvatiti. Zaista su dusmani bili izuzetno vredni, bilo bi potrebno dva dana da se nabroje firme i industrije koje smo imali a koje su gradjene decenijama, znanjem i mudroscu su sve to upropastiti za veoma kratko vreme. E moj Srbine, gledas otvorenih ocuju a spavas.

  • Мика says:

   Све речено, тачно и прецизно.

 2. Ovcoizovani covid idioti says:

  Ma nema nista dobro od nemaca, to su nacisti.

 3. Rafmanjinov says:

  Немачка спољна политика је према Србима иста као и пре 100 година, већ су нас три пута БОМБАРДОВАЛИ, на жалост Немачка је осведочени непријатељ Срба, ту се ништа неће мењати.

 4. Beli Orao says:

  Швабе се брзо убацују да би заузели позиције и блокирале пиргави Енглезе , пошто пиргави хоће да буду главни шериф уз Амере на Балкану ! Паре су у питању све остало шта се као залажу је “ лук и вода “ !!!

  • Cp6a says:

   Никад се овде није радило само о парама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u