ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ: Украјина допушта отцепљење Донбаса?!

VELIKI PREOKRET: Ukrajina dopušta otcepljenje Donbasa?!

1 jula 2015

1411705193_novorussia_map_by_grdgryphonranger-d7ks806Vlasti Ukrajine ozbiljno razmatraju otcepljenje Donbasa od Ukrajine, kaže Semen Semenčenko, bišvi komandant bataljona „Donbas“, sadašnji poslanik stranke „Narodni front“.

„Ljudi u vrhu rukovodstva Ukrajine ozbiljno razmatraju otcepljenje Donbasa od Ukrajine. O tome govori i slaba zainteresovanost ideje priključenja NATO alijansi.“ – kaže Semenčenko.

On je rekao da postoji velika mogućnost da će ruski predsednik Vladimir Putin „nastaviti“ posle Donbasa i uzeti i druge teritorije poput Harkova.

Semenčenko kaže da patriote nemaju pravo da se odreknu od Donbasa.

„Otkud nama prava da se odreknemo dela teritorije?“ – pita Semenčenko, gostujući na jednom od ukrajinskih tv kanala, prenela je agencija Novorossia.

Podsećamo, komandant puka „Azov“ i narodni poslanik, Andrej Bilecki, takođe je izjavio da će Kijev predati Donbas ruskom predsedniku.

(Pravda)

KOMENTARI7 komentara

 1. Milenko says:

  Nakon počinjenih strahota u Ukrajini ostaje SVE ILI NIŠTA.To je RUSKO TLO,pa neka je zovu i Novoukraina.

 2. vitez says:

  cestitav narodu Donbasa na istrajnoj borbi protiv NATO fasista.... a svim palim junacima neka je vecna slava

 3. Goran says:

  Tako je, mudra odluka koja je jos odavno bila zacrtana kao plan B ili C . A sah mat ce nastupiti kada Putin tom tzv. odcijepljenim dijelom nece dati nikakav drugi naziv. To ce ostati Ukraina , kao i onaj neodcijepljeni dio u kog nikada nitko nece smijeti postaviti nikakvo balisticko naoruzanje jer ce biti odmah razoreno. Jadni Ukrainski narod je izgleda jedini koji ce godinama da trpi torturu samo zbog par pojedinaca koji su se nameracili na najvecu zitnicu svijeta,,,,,,,koja bi ujedno predstavljala i odskocnu dasku za drugo. Eeeee, ,,,,nije Rujo tako glup kao sto to zapadnjaci misle

 4. Nebojsa says:

  Kako su Rusi dobro sve ovo odigrali. Uvalili su Ukre Americi. Samim tim su rasteretili svoj budžet ne pomažući kvazi državu Ukrajinu! Sad kad vide ukri da od zapadnih tj. Američkih pomoći (šarenih laža) nema ništa pristaju na sve Ruske uslove. Sledeće zime će moliti Ruse da ih priključe Rusiji. Uzeće celu Ukrajinu bez i jednog ruskog vojnika.

 5. Goran says:

  nece to bas tako lako da to ide Nebojsa, monsanto je stavio sapu na zitnicu a oni su jedni od onih sto su si umislili da posjeduju cijeli svijet. Dok ta banda postoji , cijeli svijet je u opasnosti , ne samo ljudska rasa , nego i sva flora i fauna

 6. mija says:

  Da su poslušali nas i druge dobronamerne ljude, da su seli sa predstavnicima Donbasa i dogovorili se kao ljudi, ne bi bilo rata, gubitka života, razaranja imovine i sačuvali bi celovitost Ukrajine. Ali Potrošenko i Jacenjuk nisu mogli da obuzdaju svoj kanibalski apetit. Mirisu krvi oni ne mogu odoleti, pa šta košta da košta. Naravno njih neće koštati ništa, ali jadni Ukrajinci plaćaju visoku cenu i tek će plaćati.

 7. Čudna vest says:

  Ja nigde nisam naišao na sličnu vest, a i ne verujem da će to ići tek tako. Iako verujem da će na kraju cela Ukrajina pod Rusiju. Nema im druge. Narod nije glup. Banderovci su samo četvrtina naroda koji žive u Ukrajini. Čak su manjina i među onima koji sebe smatraju Ukrajincima. Čim narod skine ovu porošenkovu žgadiju, saveznici će se suočiti sa najnepovoljnijim scenariom. Ali kažem,još mnogo vode će proteći ukrajinskim rekama pre nego se tako nešto dogodi. (Nešto se mislim da nisu Rusi izmislili neko novo oružje koje je nateralo saveznike da hitno nateraju porošenka na ovako nešto, ako je ovo uopšte istina)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *