ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ У ЗНАК ПОДРШКЕ РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ!

VELIKI PROTEST U ZNAK PODRŠKE REPUBLICI SRPSKOJ!

3 septembra 2016

Navijaci-Radikali-miting-2-1-700x467

Pokret „Obraz“ i Srpski narodni pokret „Naši“ pozivaju sve rodoljube na skup podrške referendumu u Republici Srpskoj, pod nazivom „Srbija za Srpsku“, u subotu, 10. septembra, u 18 časova, na Trgu Republike u Beogradu.

Premijer i predsednik Srbije odbili su da pruže podršku narodu i rukovodstvu Republike Srpske povodom održavanja referenduma o Danu RS. Time su još jednom pokazali svoju suštinsku odanost Zapadu, nasuprot bratskoj Rusiji i sopstvenom narodu — kao što su to prethodno učinili briselskom izdajom Kosova i Metohije.

„Obraz“ i „Naši“ pozivaju sve građane kojima je stalo do očuvanja Republike Srpske, da dođu na skup „Srbija za Srpsku“ i pokažu da narod Srbije ne prihvata sramnu politiku beogradskog režima.

Pružajući punu podršku referendumu u RS i svemu što naša braća sa leve obale Drine čine za odbranu Otadžbine, sa verom i nadom čekamo dan kada ćemo živeti ujedinjeni u jednoj, istinski srpskoj državi sa Božijim blagoslovom.

(Srbin.info)

KOMENTARI9 komentara

 1. micky says:

  Ljudi ko je god u mogucnosti mora da die tamo. Od sljama Beogradskog nema nista. Njima ce da puste farmu i rijaliti u to vreme i Niko nece mrdnuti. Taj narod je zombiran do Bola.

  • Lilit says:

   Podrška se pruža u mestu održavanja referenduma, a ne stotinama km odatle... Tako u BG ovi sa kosooa viču : Kosovo je Srbija, i posle te galame odu u svoje stanove ili kuće na N BG koje su kupili prodajom imanja na Kosovu. "Patriote" sve.

 2. Vladimir di Krupski says:

  Vidimo se na Trgu ! 👍🏼

 3. Mare says:

  zasto se ta ''podrska'' ne odrzava u republici srpskoj? Jel to dodik nema tamo uporiste pa ga trazi kod americkih poslusnika u bg-u?

  • Za Srbiju says:

   Ne filozofirajte! Uradimo nešto! Svi na protest!!!

  • DFVT says:

   Glupanderu srbijanski, vrati se na FAKTI-e pa tamo talibanisi, a Dodik i RS misle isto, jer tamo zive Srbi, a ne suge srbijanske kao ti. Tamo nema ni srbijanaca ni drugosrbijanaca, vec samo Srbi i svi su za referendum. Poserem ti yugoslaviju i srbistan.

 4. ilija says:

  nista od toga nema treba mo svi srbi rusiti vladu -u-beogradu a ne tako trositi vreme

 5. Mali says:

  Ilija - Slazem se Ilija,samo ko ce posle vladati? Treba pametno pripremiti,da nam opet ne podmetnu novog " Vucica",

 6. test says:

  Zbog takvih kao sto ste vi Srbija se i nalazi u ovakvoj situaciji. Briga vas i za Kosmet i za Vojvodinu kao i za RS, zar ne? Narod ne shvata koliko je vazan ovaj referendum za SRBIJU ! Dodik je presekao sa zapadnim okupatorima i odlucio se za koju stranu da igra a sumnjam da bi smeo to da uradi da nije dobio CVRSTU podrsku Rusije. Nesto se valja iza brega ali ovo moze da spasi sve Srbe, a ako bude rata nece ga biti zbog referenduma o 'danu RS' koji se vec obelezava.Vucic se jos kune u trulu EU kao Titov pionircic dok mu EU lupa samare.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *