Велики раздор и свађа у породици РОТШИЛД!

Veliki razdor i svađa u porodici ROTŠILD!

28 septembra 2015

normal-1ccf 5656Upravnik privatne banke i imovine poslovne grupe Edmond de Rothschild izjavio je u četvrtak da će se nastaviti pravni postupak protiv rivala iz iste bankarske dinastije. Spor je pokrenut zbog upotrebe imena Rotšild.

Deoničari u rivalskoj kompaniji, koja je poznata pod imenom Paris Orleans, glasali su za promenu imena svoje kompanije u Rothschild & Co, i promena je odmah stupila na snagu.

Predstavnici grupe Edmond de Rothschild, koja je pokrenula pravni postupak protiv rivala pre nekoliko meseci, izjavili su da bi takva promena imena stvorila zabunu.

Pročitajte još:

„FORBES“ ZAVARAVA SVET: Najbogatiji nisu Bil Gejts i Bafet, već Rotšildi i Rokfeleri

Zna se vrlo dobro ko je pokrenuo seobu i migranata i ko ih plaća!

„Mi osuđujemo ovu odluku koja se svodi na prisvajanje prava na korišćenje prezimena Rotšild i to bez dodavanja nekog prepoznatljivog, jedinstvenog elementa imenu kompanije, što stvara zabunu među poslovnim grupama i njihovom raspoznavanju“, izjavili su u predstavnici grupe Edmond de Rothschild.

Kompanija Paris Orleans je u aprilu objavila da planira da promeni svoje ime. Tada je rečeno da je odluka o promeni imena usledila s namerom da ime bolje odražava prisustvo dugoročnih akcionara, kao i njihovo partnerstvo.

Britanska i francuska grana investicionog bankarstva Rotšilda su se pridružile kompaniji Paris Orleans 2012. godine. Investiciona banka Rotšild se često nalazi u prvih 10 savetnika za pripajanje i akviziciju u Evropi.

Grupa Edmond de Rothschild ima 7,8% udela u Paris Orleans-u.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *