ВЕЛИКИ РУСКО-КИНЕСКИ ВОЈНИ МАНЕВРИ

ВЕЛИКИ РУСКО-КИНЕСКИ ВОЈНИ МАНЕВРИ

12 августа 2021

НА КИНЕСКОМ војном полигону Нинсја-Хуеј почела је велика кинеско-руска-војна вежба „Интеракција-2021“.

Маневрима командује Ли Зуоченг, члан Централне војне комисије и нечалник њеног здруженог штаба.На церемонији отварања маневара, официри и војници оружаних снага Кине и Русије били су поделили у 13 копнених формација и два ваздушна ешалона.

Маневри имају за циљ продубљивање заједничких антитерористичких операција, демонстрирање снажне одлучности и снаге две земље да заједнички обезбеде међународну и регионалну безбедност и стабилност.

Маневри, како је званично саопштено у Пекингу и Москви, одражавају нови ниво кинеско-руских односа свеобухватног партнерства и стратешке интеракције у новој ери. А такође: нови ниво стратешког међусобног поверења и прагматичне интеракције две земље.

Индикативно је како су на информацију о маневрима оредаговли гледаоци америчке телевизије Fox News која је оценила да Москва и Пекинг и на војном плану побољшваају своју интеракцију ради „одупирања глобалној доминацији Сједињених Држава“.

Гледалац који користи ник middleground50 написао је: „Они вежбају, а наши генерали размишљају који суфикс може да иде уз реч `војник`… Ми смо у тешкој ситуацији, а нисмо тога ни свесни“.

Придружио му се Nms1: „Америчка војска се вежба за заштиту права расних мањина! У озбиљним смо проблемима, народе!“

Гледалац speaketruth је уверен: „У опасности је и сама будућност Сједињених Држава ако Русија и Кина наставе да сарађују. Сав овај увоз из Кине је захваљујући Бајдену, а имаћемо и много више руског гаса у Европи!“

са њима је у основи сагласан DaCultfider: „Савез између Кине и Русије постао је могућ само због санкција уведених током Обаминог председниковања. <…> Сједињене Државе ће саме себе довести до банкротства због повећања војних расхода“.

„Недостаје ми Хладни рат. Биле су две велесиле, сви остали су били на страни једне или друге. Знали смо где су границе и нисмо их прелазили“ – био је отворен boarhunter602.

KOMENTARI2 коментара

  1. Косовац says:

    Видимо да се објављују и мишљења коментатора поводом Кинеско-Руских маневара. Овде једино фали да објаве високоумни коментар коментатора са ник-наме persida.

  2. Ovcoizovani covid idioti says:

    Al hrvati imaju 100.000 konjanika :-))))))))))

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u