Велики скок броја заражених у Србији

Veliki skok broja zaraženih u Srbiji

17 maja 2020

Od posledica infekcije virusa korona preminula su još dva pacijenta u poslednja 24 sata, a zaraženo je još 114 osoba od 6.526 testiranih.

Broj zaraženih u poslednja 24 časa je skoro dupliran u odnosu na prethodni dan kada je registrovano 58 novoobolelih. Pre ovoga više od sto zaraženih registrovano je 6. maja.Prema podacima objavljenim na sajtu Ministarstva zdravlja u bolnici je 764 osoba.

Izlečeno je 4.713 pacijenata.

Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 230 , a ukupan broj zaraženih 10.610.

U Srbiji je od početka epidemije testirano ukupno 181.272 osoba.

KOMENTARI4 komentara

 1. Zorana says:

  Cuo vucic da mu Nogo sprema pad 30 Juna, pa odjednom mora izvesti vojsku za migrante i odjednom povecanje broja zarazenih. Pratimo kako smisljaju izgovore da ponovo uvedu policijksi cas i izvedu vojsku. Izgleda ih je Nogo bas isprepadao.

  • Cp6a says:

   Da li ti stvarno veruješ u takve stvari ili pišeš tek onako da bi pisala? Možda misliš da je šaljivo? Nemam ništa protiv, ali te molim da mi odgovoriš, mnogo me interesuje.

  • Crni Petak says:

   Nogo jeste divan i autoritativan čovek i sve što tvrdi to zaista i vredi i tačno je. On odavno govori o potrebi zaštite radi rušilačkog dejstva od strane migranata, ali kome kuća nije ruinirana od strane migranata taj ne zna kako je to. Međutim što se tiče izbora tu nema šanse da se vucic plaši jer su izbori već sada prepodešeni na 57% pobede sns-a, što znači da se sve ostale stranke i udruže bukvalno nemaju šanse. Pred prošle izbore mali alek je izjavio da "Nije bitno ko glasa, već ko glasove broji." Onda možeš misliti treba li to bojkotovati. Da zlo bude veće i sns i sve ostale stranke se dotiraju iz iste Soroševe kase, tako da nama zaista treba da se pojavi neki anonimus kao Beli iz Mladenovca i "Samo jako" neka stranka. Ali i tu bi mali alek našao načina da zadrži vlast 50 godina, i nakon toga da je vrati kao i onu knjigu školskoj biblioteci. Pritisak u vezi covid-a međutim dolazi sa viših instanci Duboke države i naša vlada to strogo poštuje, ako bude morala onu lenštinu konja će da proizvedu u sanitetskog general-majora.

 2. persida says:

  I posle Tita -- Vucic, bolje niste ni zasluzili.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *