ВЕЛИКИ ШОН КОНЕРИ ИЗНЕРВИРАО ЗАПАД И АЛБАНЦЕ: Косово је српско, то је логично!

ВЕЛИКИ ШОН КОНЕРИ ИЗНЕРВИРАО ЗАПАД И АЛБАНЦЕ: Косово је српско, то је логично!

12 јануара 2016

Sean ConneryБританска глумачка легенда али и сада већ бизниснмен, сер Шон Конери, након проглашења незавинсог Косова био је изразтио негативно расположен, а често је и прекидао конференције како би причао о јужном делу Србије.

Шон Конери је тако неколико пута прекидао новинаре са њиховим питањима о филмовима у којима је радио, и пребацивао би тему на независност Косова.

Једном приликом глумац је рекао да Косово доживлљава интезивно као своју родну Шкотску, и да не види због чега Косово има могућност да се отцепи а многе друге покрајине у свету не могу.

„Не схватам зашто је Косово посебан случај. Како то они могу бити независни а многи други не могу. Зашто онда Шкотска не може да се одвоји од Велике Британије!?. Косово мора остати у Србији. Све је ово лицемерно“.

Због ове тврдње глумац је редовно добијао претње смрћу, али није одустао од тврдњи.

KOMENTARI8 коментара

 1. miroslav says:

  Sone najvise si iznervirao Vucica.On potpisao da nije srpsko.Sta cemo da mu radimo?

 2. Baja says:

  Logički gledano,velika manjina nikako nemoze zapovijedati velikoj većini . Mislim ja Baja!

 3. deda mraz says:

  Gospodine Koneri to je svakome jasno osim Srbijancima tj. ostatcima usljive komunisticke elite koja ovo vec 70 godina sprema sa svojim mentorima sa zapada i islamskih zemalja i za ovo bivaju nagradjeni kreditima koje mi obicni smrtnici moramo vracati.

 4. Blaženi Alojzije says:

  Sean Connery nije zapravo govorio o Kosovu, već o problemu škotske neovisnosti, koristeći pritom analogiju s Kosovom koje je dobilo nezavisnost, a Škotska još nema to pravo.

 5. Arsenije Dangubić says:

  Svaka mu čast za duboko poimanje stvari i odlično razumijevanje svega što se događa, kao i za pravu obavještenost o toj velikoj istini koja glasi Kosovo je srce Srbije, i uvijek je bilo i to će ostati do kraja vijeka i svijeta !!! Svaka mu čast za pošteno i hrabro govorenje istine !!!

 6. Dux says:

  @Blaženi Alojzije Poznati glumac je govorio o škotskoj nezavisnosti kao problemu licemerja zapada prema "Kosovu". Škotska ima puno pravo na samostalnost od Velike Britanije. Referendum iz 1997 godine im to pravo daje, a parlamentarni izbori organizovani 2014 godine samo podkrepljuju tu činjenicu. Iako je većina građana glasala protiv odcepljenja od Ujedinjenog Kraljevstva na tim izborima, to ne znači da na sledećim izborima to neće učiniti. Vreme i lobiranje će pokazati svoje. U poređenju sa Škotskom, na Kosovu i Metohiji nije bilo nikakvih izbora i jednostrano je proglašeno od strane Albanaca na teritoriji Republike Srbije. Taj čin je donet protiv Ustava jedne suverene države-Srbije. Ukupno 108 zemalja je južnu srpsku pokrajinu priznalo dok 85 zemalja to nije učinilo. Dakle, Šon Koneri (Sean Connery) je izjavio da je Kosovo još uvek deo Srbije i da kao takvo ne zaslužuje nezavisnost, kao i da većina zapadnih zemalja pokazuje stavove u koje lično neveruju jer podržavaju takvu neosnovanu nezavisnost i zovu čin "specijalnim slučajem" dok drugim zemljama ne dozvoljavaju da urade isto. Škotsku navodi kao primer takvog jednog problem, gde joj nije dozvoljeno da se odcepi od Velike Britanije.

 7. Kosmet says:

  To je Tito, srbozderac zayebao srpski narod I koti kosovars kobojagi da bude KUM svakom ko ima 9 dece. Taj peofila

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u