ВЕЛИКИ ШОН КОНЕРИ ИЗНЕРВИРАО ЗАПАД И АЛБАНЦЕ: Косово је српско, то је логично!

VELIKI ŠON KONERI IZNERVIRAO ZAPAD I ALBANCE: Kosovo je srpsko, to je logično!

12 januara 2016

Sean ConneryBritanska glumačka legenda ali i sada već biznisnmen, ser Šon Koneri, nakon proglašenja nezavinsog Kosova bio je izraztio negativno raspoložen, a često je i prekidao konferencije kako bi pričao o južnom delu Srbije.

Šon Koneri je tako nekoliko puta prekidao novinare sa njihovim pitanjima o filmovima u kojima je radio, i prebacivao bi temu na nezavisnost Kosova.

Jednom prilikom glumac je rekao da Kosovo doživlljava intezivno kao svoju rodnu Škotsku, i da ne vidi zbog čega Kosovo ima mogućnost da se otcepi a mnoge druge pokrajine u svetu ne mogu.

„Ne shvatam zašto je Kosovo poseban slučaj. Kako to oni mogu biti nezavisni a mnogi drugi ne mogu. Zašto onda Škotska ne može da se odvoji od Velike Britanije!?. Kosovo mora ostati u Srbiji. Sve je ovo licemerno“.

Zbog ove tvrdnje glumac je redovno dobijao pretnje smrću, ali nije odustao od tvrdnji.

KOMENTARI8 komentara

 1. zdravko dudic says:

  ma mi smo cudo medecine, pa neka crknu. otimaju nam srce a mi i dalje zivi.

 2. miroslav says:

  Sone najvise si iznervirao Vucica.On potpisao da nije srpsko.Sta cemo da mu radimo?

 3. Baja says:

  Logički gledano,velika manjina nikako nemoze zapovijedati velikoj većini . Mislim ja Baja!

 4. deda mraz says:

  Gospodine Koneri to je svakome jasno osim Srbijancima tj. ostatcima usljive komunisticke elite koja ovo vec 70 godina sprema sa svojim mentorima sa zapada i islamskih zemalja i za ovo bivaju nagradjeni kreditima koje mi obicni smrtnici moramo vracati.

 5. Blaženi Alojzije says:

  Sean Connery nije zapravo govorio o Kosovu, već o problemu škotske neovisnosti, koristeći pritom analogiju s Kosovom koje je dobilo nezavisnost, a Škotska još nema to pravo.

 6. Arsenije Dangubić says:

  Svaka mu čast za duboko poimanje stvari i odlično razumijevanje svega što se događa, kao i za pravu obavještenost o toj velikoj istini koja glasi Kosovo je srce Srbije, i uvijek je bilo i to će ostati do kraja vijeka i svijeta !!! Svaka mu čast za pošteno i hrabro govorenje istine !!!

 7. Dux says:

  @Blaženi Alojzije Poznati glumac je govorio o škotskoj nezavisnosti kao problemu licemerja zapada prema "Kosovu". Škotska ima puno pravo na samostalnost od Velike Britanije. Referendum iz 1997 godine im to pravo daje, a parlamentarni izbori organizovani 2014 godine samo podkrepljuju tu činjenicu. Iako je većina građana glasala protiv odcepljenja od Ujedinjenog Kraljevstva na tim izborima, to ne znači da na sledećim izborima to neće učiniti. Vreme i lobiranje će pokazati svoje. U poređenju sa Škotskom, na Kosovu i Metohiji nije bilo nikakvih izbora i jednostrano je proglašeno od strane Albanaca na teritoriji Republike Srbije. Taj čin je donet protiv Ustava jedne suverene države-Srbije. Ukupno 108 zemalja je južnu srpsku pokrajinu priznalo dok 85 zemalja to nije učinilo. Dakle, Šon Koneri (Sean Connery) je izjavio da je Kosovo još uvek deo Srbije i da kao takvo ne zaslužuje nezavisnost, kao i da većina zapadnih zemalja pokazuje stavove u koje lično neveruju jer podržavaju takvu neosnovanu nezavisnost i zovu čin "specijalnim slučajem" dok drugim zemljama ne dozvoljavaju da urade isto. Škotsku navodi kao primer takvog jednog problem, gde joj nije dozvoljeno da se odcepi od Velike Britanije.

 8. Kosmet says:

  To je Tito, srbozderac zayebao srpski narod I koti kosovars kobojagi da bude KUM svakom ko ima 9 dece. Taj peofila

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *