ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ – ЛАЗАНСКИ НОВИ АМБАСАДОР У МОСКВИ!?

ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ – ЛАЗАНСКИ НОВИ АМБАСАДОР У МОСКВИ!?

10 јуна 2017

Његова екселенција Лазански!

Посланик СНС-а, војни аналитичар и колумниста “Политике“ Мирослав Лазански биће постављен за новог амбасадора Србије у Москви! Актуелни народни посланик у Скупштини Србије са листе Српске напредне странке Мирослав Лазански, који иначе никада у јавним наступима није скривао своју љубав према Русији и њеном председнику Владимиру Путину, могао би да постане амбасадор Србије у Москви и на том месту да наследи актуелног амбасадора Славка Терзића, који нашу земљу представља у Русији од 2012. године.

– Лазански је добар познавалац прилика у Русији, заинтересован је за ту позицију веома и има највеће шансе да наследи Терзића – каже одлично обавештени извор.

– Ја то стварно не могу да коментаришем, а и тренутно сам ван земље – загонетан је био Лазански, који нам је све ово рекао уз пријатан осмех.

Иначе, за Мирослава Лазанског се спекулисало и да ће након смене Братислава Гашића управо он засести у фотељу министра одбране због тога што је школован кадар, добро војно информисан, али тада су му као ману медији наводили то што је видно окренут Русији, док уједно има и снажан антинатоовски став.

Погледајте ОВДЕ због чега је Вучићева посета Казахстану успешна.

(Ало)

KOMENTARI3 коментара

  1. Batina says:

    Lazu za ministra odbrane a ne onog obucara.

  2. deda mraz says:

    Svaka cast ovome coveku ali brate dragi pa red je da u najvecoj pravoslavnoj drzavi pravoslavac bude ambasador a ne komunisticki kadar iako on nije tako los ali,ali,ali.

  3. теоретичар says:

    "каже одлично обавештени извор." Значи, ко и моја баба Персида да је рекла. Али....хммм. Како сад то да напишем политички коректно? Па, Премијер је кажу хомосексуалац, министарка лезбејка, Николић гробар, Дачић алкохоличар, бивши министар војни керамичар а сада помоћник амбасадора у Шведској је старлета, амбасадор у Москви новинар... Немам ја ништа лично против људи, али ми све некако изгледа да се Србија оклизнула на демократију ко на .оно!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u