ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ – ЛАЗАНСКИ НОВИ АМБАСАДОР У МОСКВИ!?

VELIKO IZNENAĐENJE – LAZANSKI NOVI AMBASADOR U MOSKVI!?

10 juna 2017

Njegova ekselencija Lazanski!

Poslanik SNS-a, vojni analitičar i kolumnista “Politike“ Miroslav Lazanski biće postavljen za novog ambasadora Srbije u Moskvi! Aktuelni narodni poslanik u Skupštini Srbije sa liste Srpske napredne stranke Miroslav Lazanski, koji inače nikada u javnim nastupima nije skrivao svoju ljubav prema Rusiji i njenom predsedniku Vladimiru Putinu, mogao bi da postane ambasador Srbije u Moskvi i na tom mestu da nasledi aktuelnog ambasadora Slavka Terzića, koji našu zemlju predstavlja u Rusiji od 2012. godine.

– Lazanski je dobar poznavalac prilika u Rusiji, zainteresovan je za tu poziciju veoma i ima najveće šanse da nasledi Terzića – kaže odlično obavešteni izvor.

– Ja to stvarno ne mogu da komentarišem, a i trenutno sam van zemlje – zagonetan je bio Lazanski, koji nam je sve ovo rekao uz prijatan osmeh.

Inače, za Miroslava Lazanskog se spekulisalo i da će nakon smene Bratislava Gašića upravo on zasesti u fotelju ministra odbrane zbog toga što je školovan kadar, dobro vojno informisan, ali tada su mu kao manu mediji navodili to što je vidno okrenut Rusiji, dok ujedno ima i snažan antinatoovski stav.

Pogledajte OVDE zbog čega je Vučićeva poseta Kazahstanu uspešna.

(Alo)

KOMENTARI3 komentara

  1. Batina says:

    Lazu za ministra odbrane a ne onog obucara.

  2. deda mraz says:

    Svaka cast ovome coveku ali brate dragi pa red je da u najvecoj pravoslavnoj drzavi pravoslavac bude ambasador a ne komunisticki kadar iako on nije tako los ali,ali,ali.

  3. teoretičar says:

    "kaže odlično obavešteni izvor." Znači, ko i moja baba Persida da je rekla. Ali....hmmm. Kako sad to da napišem politički korektno? Pa, Premijer je kažu homoseksualac, ministarka lezbejka, Nikolić grobar, Dačić alkoholičar, bivši ministar vojni keramičar a sada pomoćnik ambasadora u Švedskoj je starleta, ambasador u Moskvi novinar... Nemam ja ništa lično protiv ljudi, ali mi sve nekako izgleda da se Srbija okliznula na demokratiju ko na .ono!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *