ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ – БРИТАНЦИ ЗОВУ РУСЕ У ПОМОЋ: Астра Зенека хоће да комбинује своју вакцину са спутњиком В

VELIKO PRIZNANJE – BRITANCI ZOVU RUSE U POMOĆ: Astra Zeneka hoće da kombinuje svoju vakcinu sa sputnjikom V

12 decembra 2020

BRITANSKA kompanija „Astra Zeneka“ saopštila je da će početi saradnju sa ruskim Institutom „Gamaleja“ da bi se utvrdilo da li njihove vakcine protiv kovida-19 mogu da se uspešno kombinuju.

Institut „Gamaleja“ je razvio vakcinu Sputnjik V.„Astra Zeneka“ je saopštila da radi na višestranom programu imunizacije protiv kovida 19 kroz potencijalno kombinovanje vakcina.

U saopštenju se dodaje da je moguće da bi kombinovanje vakcina poboljšalo imunitet u dužem vremenskom periodu.

Proizvođači vakcine Sputnjik V su spremni da podele svoju tehnologiju sa farmaceutskim kućama iz Francuske i Velike Britanije, Sanofijem i GalaksoSmitKlajn (GSK), saopšteno je na Tviter nalogu Sputnjik V.

– Sputnjik V tim je spreman da podeli tehnologiju sa Sanofijem i GSK kako bi im pomogao da razviju vakcinu do kraja. Partnerstvo različitih proizvođača je naš put budućnosti. Zajedno možemo biti jači – navodi se u tvitu koji je preneo TASS.

KOMENTARI10 komentara

 1. test01 says:

  kada im nesto treba onda je parola "zajedno smo jaci" - dok ce iza ledja da ti zabiju jos par nozeva i to sa osmehom !

  • Marko st says:

   Hoce da provale kako da joj potru dejstvo. Saksonci su to...

  • šiško says:

   Shvatili su da njihovu smrdljivu vakcinu niko u svetu neće da primi, čak i ako iza nje stanu vlade malih država, pa bi da se prišljamče Rusima da se pod njihovim okriljem i sa njihovim ugledom poštene države i vrhunske odgovorne nauke u čitavom svetu nekako udenu u tržište. Nadam se da će ih Rusi odbiti. Neka pokusaju šta bar deo onog što nam zakuvavaju već godinama.

 2. Rocco says:

  Opet će Rujke ispasti naivčine pa potrčati u saradnju sa 'partnjorima',a ove britanske lopuže samo žele da odgovornost za fatalne nuspojave neispitane vakcine prebace na mrske Ruse.

 3. Zorana says:

  Meni se cini da ruski naucnici nemaju izbora nego predati znanje svojim gospodarima u Engleskoj.

 4. uddu says:

  Da li mi to treba da se radujemo ovoj vesti?

 5. Rista says:

  ma to je samo priznanje ruskim lekarima zato što su se priključili SZO globalistima na ovom putu. Isti su i jedni i drugi. Rusija jedva dočekala da bar negde bude deo Zapada. To Rusiji ne da dalje. Ta poltroničarska crta prema Zapadu.

 6. I Love persida says:

  Što se tiče covida, brže ćete zakovidati od sputnjika 5, eto i šta sad? Na kraju sav svet moli Ruse. Da je suprotono ne bi se oni ni setili covida, Nama industrija ionako ne radi, ali zato rade covid centri, tu sad pokazujemo svoj maksimum. Sve što se osvešta sa sputnjikom 5 može da pruži neki rezultat, bez toga samo izaziva alergije i epilepsu za početak. Pa ti budi posle vakser. Daš svoj pristanak i potpis pa šta ti bude.

 7. vanja says:

  Pokusavaju da prevare Ruse i svet. Da pod ruskim imenom ufuraju svoj neljudski eksperiment.

 8. Cp6a says:

  Ne bih braćo ja sa njima. To su fatalno smrdljivi mućkovi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *