ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: 600 милијарди долара – америчка цена за „обуздавање Русије“

VEROVALI ILI NE: 600 milijardi dolara – američka cena za „obuzdavanje Rusije“

15 juna 2016
Ranger_MOUT_exercise 576Američki kongres je jednoglasno odobrio ogroman budžet Pentagona od 600 milijardi dolara. Vojni resor je uspeo da dobije ovu sumu zahvaljujući „ruskoj pretnji“.

Pentagon je prvi put dobio neverovatnih 600 milijardi dolara, a najveći deo tog budžeta otići će na „obuzdavanje Rusije“, iako se još uvek ne zna kako će ono biti realizovano.

Ranije su američke generale optuživali za neopravdane troškove, a samo Ministarstvo odbrane SAD su čak poredili sa finansijskom piramidom.

Međutim, zahvaljujući snalažljivosti i srećnom izboru protivnika, američka vojska je uspela da ubedi političare da sponzorišu vojnu snagu države.

Osim toga, Pentagon će, kako je i obećao, oprostiti Kijevu 500 miliona dolara, kako bi i on mogao da se zaštiti od misterioznog agresivnog suseda u slučaju napada.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARI2 komentara

  1. dejan says:

    CISTO PROPAGANDNOO SRANJE AMERIKE STAMPANI NOVAC KOJIM MISLI OBUZDATI RUSIJU. SVATKO MOZE STAMPATI NOVAC ALI NJIME NE MOGU POVECATI PROIZVODNJU ORUZJA JER RESURSA NEMAJU ONOLIKO KOLIKO BIH TROSILI ZA TU SUMU NOVCA PRVO U AMERICI DRUGO NE MOGU IH NABAVITI NI U SVETU. KOLIK O ZNAM RUSIJA POSEDUJE 157 MILJARDI TONA UGLJA NE POTORSENIH AMERIKA JE VEC POTROSILA ZALIHE ZA 80 % I TREBAJU JOJ ZA PROIZVODNNJU STRUJE.CISTO PROPAGANDNO SRANJE KOJE STALNO IZBACUJU I OVAJ LIST PONAVLJA TOBOZE NJIHOVU MOC. I PRE JE BUDET BIO KOLIK O ZNAM 600 MILJARDI PA KAKO TO ONDA ZEMLJA DUPLO VECA PO BROJ U STANOVNIKA OD RUSIJE TERITORIJALNO NE IMA MANJE TENKOVA I TOPNISTVA U ARSENALU KAD TIM NOVCEM 6 PUTA VECIM OD BUDETA RUSKE VOJSKE NE MOZE IMATI 1000 I 1000 TEWNKOVA VISE I TOPNISTVA TU NESTO NIJE JASNO A TO NIJE JASNO NEMA RESURSE KOJE RUSIJA IMA A NE MOZES BAS TEK TAKO DOBITI BAKAR RETKE METALE I UGALJ OD NETKOG IZ SVETA KOJI I SAM TO TROSI ILI PRODAJE U KOLICINAMA DRUGIM ZEMLJAMA NE BAS AMERICI.TREBA TROSITI NA GREJANJE ZIMI ELEKTRICNU ENRGIJU. MISLIM DA JE PRESERAVANJU AMERIEK KRAJ NE TREAB ZABORAVITI 2001 JE PUKLA I OD RUSIJE DOBILA 40 MILJARDI POMOCI SAD KAD JE NASTAMPALA NOVAC PONOVO SE PRESERAVA ALI TOJ IGRI JE KRAJ

  2. lajla says:

    Ala ce bankari i Senatori mastiti brkove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *