ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ! МОНТГОМЕРИ ЈЕ ВЛАДАР БАЛКАНА: Ево ко је заправо он и кога је све довео на власт (ВИДЕО)

VEROVALI ILI NE! MONTGOMERI JE VLADAR BALKANA: Evo ko je zapravo on i koga je sve doveo na vlast (VIDEO)

20 avgusta 2018

Gost medijske kuće „Centar”, u emisiji „Intervju”, bio je istraživački novinar Internacionalne federacije novinara (IFJ) iz Brisela, Vuk Jovanović.

Tema emisije je bila kako iluminati i cionisti vladaju svetom i kakve to sve ima posledice na Srbiju, Srbe i narod Srbije.„Strani ambasadori putem svojih svojih slugu vladaju Srbijom. Čak i bivši ambasadori, kao što Vilijem Montgomeri još su veoma uticajni u našoj državi. On je doveo na vlast i Aleksandra Vučića. I Višekruna, bivši bliski saradnik sadašnjeg predsednika Srbije, je u svom intervjuu isticao da je bivši američki ambasador ulazio kod njega bez kucanja“, ustvrdio je Jovanović dodavši:

„Montgomeri je bio i ostao i dalje glavni namesnik Balkana. Ja to znam jer ga lično poznajem od prvih dana kada je došao Beogradu, 1975.g, Mi smo se družili, igrali zajedno tenis i sarađivali. On je bio predispoziciran, već pre 40 godina da bude ovde i da rukovodi sa nama.”

U emisiji se govorilo i o tome kako je funkcionisao nekadašnji komunistički DB, kako anglosaksonske službe u Srbiji postavljaju svoje ljude da vladaju srpskom državom, kakve u svetu sukobljavaju cionisti i iluminati da bi vladali našom planetom, kao i kako je vladajuća elita Zapada utonula u razvrat, nemoral i korupciju i time zarazila celo čovečanstvo.

Intervju, za medijsku kuću „Centar”, (Zgrada „Borbe”, Trg Nikole Pašića 7, Beograd) vodio je gl. urednik srpskog medija „Srbin.info”, Dejan Petar Zlatanović.

(Srbin.info)

KOMENTARI3 komentara

  1. doktrina soka says:

    Sta je on nama otkrio toplu vodu,pa BGje malli grad zna se sve ko kosi ko vodu nosi,dovoljno je videti gde nasi politicari zive i koja bogatsva imaju,za svaki njihov bal zna cela srbijja.UDBA nmaucila narod kako da sve sazna,nista novo on nama nije otkrio.Gde je bio pre 43g,ajd seli se i onako nikakve koristi od tvojih prica,novinar.

  2. Jevrem says:

    On je vlasnik većine agncija za obezbeđenje na Balkanu,svašta taj zna...

  3. Goga says:

    Pa kod ovakvih izdajnika i jeste vladar,da smo imalo slozni i pametni nebi on tu ni prigvirio,ali eto upropastili smo zemlju zarad licnog bogatstva,a nasi dedovi bosi goli i gladni se borili za nju.Sve je ovo jako zalosno ibojim se da cemo biti stranci u rodjenoj zemlji!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *