ВЕРСКИ РАТ ЈЕ И ЗВАНИЧНО ОБЈАВЉЕН! Бискуп Лаун: Ислам НИЈЕ мирољубива вера, ОПРАВДАВА И ПОДРЖАВА ТЕРОРИЗАМ!

VERSKI RAT JE I ZVANIČNO OBJAVLJEN! Biskup Laun: Islam NIJE miroljubiva vera, OPRAVDAVA I PODRŽAVA TERORIZAM!

1 avgusta 2016

100690_biskup_fSalcburški biskup Andreas Laun ocenio je danas da islam nije miroljubiva vera i da država treba da zaštiti sve muslimane koji žele da pređu na hrišćansku veru.

Laun je u intervjuu bečkom nedeljniku „Profil“ rekao da je terorističko ubistvo francuskog sveštenika u Parizu „ideološko slepilo u službi velike borbe između boga i đavola“.

Laun kaže da „islam favorizuje“ terorizam time što Kuran ima delove u kojima se podržavaju takva dela, pa čak i preporučuju.

Atentati u Francuskoj, prema njegovim rečima, predstavljaju teret po odnos prema islamu.
Laun je podvukao da je potrebno borbenije hrišćanstvo koje moze da se brani, u smislu da Hrišćani prestanu da ulepšavaju islam, ili se ponašaju kao da je islam miroljubiva vera.

Austrijski biskup podvlači da se islam od samog početka „širio požarom i mačem“.

– Trebalo bi sve da učinimo da muslimane upoznamo sa Hristom i država bi trebalo da zaštiti one koji žele da postanu hrišćani – smatra Laun ukazujući da i pored pretnji ubistvom mnogi muslimani prelaze na hrišćanstvo.
Laun je kazao da se slaže sa papa Franjom da je „svet u ratu“.

– To je rat pre svega duhovnI, ali loše misli slediće ubrzo i loše reči, a onda i loša dela i oružje – upozorio je Laun.

KOMENTARI7 komentara

 1. Pasha says:

  ALLAHU AKBAR!!!!!!!! Smrt svim kafirima!!!!!

 2. Derim says:

  Pa sta cekate palite dzamije po Evropi!

  • milojko says:

   Nestalo nam benzina!

 3. ilija says:

  potpuo ispravno muslimanska vera opasna trebaju uzeti hrscanstvo boga za pomoc

 4. Antiterorista says:

  Ajde recimo ovako. Jebali ti alah,muhamed i ali sve sto imas. majku ,pleme, seme i teme govno odvratno. pizdetino primitivna.

 5. milojko says:

  Selam alejkum braćo muslimani!

 6. M says:

  M:-A u Kuranu pise i ovo:-I odista je Mesih Isa (Isus) navjestaj Sudnjeg Dana! Ma sto to znacilo,znacajno je jer je i Sudnji Dan znacajan!Pa kao sto o Isusu Kristu moraju razmisljati krscani,kako ga nasljedovati,tako o Mesih Isi moraju razmisljati i muslimani,sto to znaci da je Mesih Isa navjestaj Sudnjeg Dana,i zasto je to toliko vazno?!?Muslimani hoce zaobici Isusa Krista,ali to je nemoguce i po KURANU KOJI KAZE:- POGLAVLJE-43:-EZ ZUHRUF:-...61.Zaista je Isa navjestaj ocekivanog casa Sudnjeg Dana u koji nemojte niposto sumnjati!Slijedite Moj Put (Alah-ov), jer to je pravi Put !...I rece Isa (kad je bio)63:-Bojte se Boga i pokorite mi se!...64:-Jer zaista je Allah moj Gospodar i vas Gospodar pa ga obozavajte jer je to pravi Put!...65:-Pa su se razisle skupine medju sobom i tesko onima koji su krivim vjerovanjem pocinili sebi nasilje od bolne kazne Sudnjeg Dana! Ja to (kao krscanin) tumacim da su svi Proroci govorili isto,a ljudi to izokrenuli.Kuran (Allah) priznaje sve Bozje proroke,pa koji covjek moze pljunuti na bilo kojeg Bozjeg Poslanika?!?A onaj koji slijedi bilo kojeg od tih Bozjih Poslanika,onda slijedi i Boga,i nije odpadnik od Boga,bio zidov,krscanin ili musliman,jer je pravovjerni,vjernik Bozji !!!A onaj tko je pravi neprijatelj je onaj tko je nevjernik (materijalist-egoist),krivovjernik (koji vjeruje u nekog svog"boga",ego-Satanu) i tome sluzi,na stetu svih ostalih,i protiv njih-toga se treba boriti.To je Isus cinio rijecima i milosrdjem do smrti,a Muhamed bogme i macem,al predpostavljam oprezno.Jer ubiti slugu Bozjega je Veliki Grijeh!Ne kaze zalud Kuran da je Isa navjestaj Sudnjeg Dana!Pa nek se za-misle oni pre-brzi na macu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *