ВЕСЕЉИ ПРЕТИ: Српске кукавице, бићете ухапшене

VESELJI PRETI: Srpske kukavice, bićete uhapšene

7 maja 2019

(Kadri Veselji)

Predsednik kosovske skupštine tvrdi da je u ponedeljak i formalno započeo procedure osnivanja međunarodnog tribunala za zločine koje je Srbija počinila na KiM.

Kadri Veselji je istovremeno i zapretio hapšenjem „kukavicama koje su danas slobodne u Srbiji“.RTK2 na srpskom jeziku prenosi da je u Prištini u prisustvu predstavnika nestalih, organizacije ratnih udruženja, kosovskog ministarstva pravde, šefova poslaničkih grupa i civilnog sektora u kosovskoj skupštini održan sastanak o formiranju tribunala i da je Veselji u uvodnom obraćanju rekao da je međunarodni sud „preko potreban“ kako bi osudio zločine koje je, kako tvrdi, Srbija počinila.

Veselji je naveo da je reč o progonu koji je bio „sličan Holokaustu“, poručivši da „Kosovo ne prihvata ćutanje i negiranje“ i da će pravda biti zadovoljena.

„Srbija će odgovarati za sve ove žrtve. Naša poruka za zločince i one koji negiraju zločine, kukavice koje su danas slobodne u Srbiji, bićete uhapšeni. Činili ste zločine jer ste kukavice. Bojali ste se sukoba sa Oslobodilačkom vojskom Kosova, pa ste napadali civile. Naći ćemo vas“, preti Veselji.

KOMENTARI9 komentara

 1. Kulak says:

  Budaletina.

 2. Rad Povic says:

  Crno je belo; a belo je crno. “Pa ja ti kažem.....”

 3. vreme says:

  u ovom shizofrenom svetu sve je izvrnuto,pa tako i sada bolesnik leci doktora,teroristi dele lekcije o moralu,svet je sve bolesniji i bolesniji...

 4. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  hahahahaha, šiptar se javio da govori o kukaviluku :-)))))))))))))))) ME MOGU DA VERUJEM.

  • Rafmanjinov says:

   Sutra da USA povuce svoju vojsku,istog momenta bi se siptari dali u bezaniju,ne bi jedan ostao,i onda bi sa neke sigurne teritorije kukali,i zapomagali,Srbi su nas isterali.Znaju oni dobro,sta njih ceka.

   • živoder iz Oseka i Ovčare says:

    ma normalno, zato mi je i smešno.

 5. Marko st says:

  Siptarska posla.....

 6. milorad2 says:

  otprilike je opisao ono što je radila OVK:)

 7. Đorđe says:

  Tako će i biti,već će se naći neko ovde ko će to morati da potpiše. Nas niko ne štiti i jedino što nam ostaje je da se predamo i to polako i to činimo od raspada juge. Da ne nabrajam sad. A oni su sve jači evo napraviše baze i u makedonoji. A nama nema slobode dok su im te baze tu kako ćemo ih uništiti pitam se.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *