ВЕСЕЉИ СМАТРА ДА ЈЕ КУРТИ УЦЕЊЕН ЗБОГ СРБИЈЕ: Упутио му сочне прозивке!

VESELJI SMATRA DA JE KURTI UCENJEN ZBOG SRBIJE: Uputio mu sočne prozivke!

28 februara 2020

(Kadri Veselji)

Lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji reagovao je povodom najave Aljbina Kurtija da će ukinuti taksu na sirovinu iz centralne Srbije i BiH.

„Ništa novo od Aljbina. Barem da je poštovao autorska prava, jer njegova odluka o taksi i reciprocitetu pozajmljena je ideja iz mog predloga iz januara 2019. godine, koju je, kao i sve drugo, on odbacio“, naveo je Veselji na Fejsbuku.

Smatra da danas, kada predvodi kosovsku vladu, želi samo da se održi na vlasti.

Veselji je napisao i da Kurti smatra da je on sam najjači, „kao da je on sam Kosovo“.

„Ispostavlja se da je i neznalica i slabić i prevarant, a Kosovo bi pod njegovim vođstvom moglo da bude ozbiljno ugroženo“, zaključio je Veselji.

KOMENTARI5 komentara

 1. Baki says:

  Ma duvajte ga obojica !

 2. milorad2 says:

  zna veselji ljisica ko je podigao kurtija,iz čije kujne on dolazi, zato i galami ali ne smeju da ga PIPNU,za sada.Bondsteel je ime baze što znači ČELIČNA VEZA-SPONA-KARIKA, a kad ta karika pukne pukli su i šiptari i lanac koji nas sprečava da ih razvalimo.Ako kurtija uklone bondstil se zavara sigurno ili čak nešto gore za šiptarsku mafiju može da se desi.Kurti će preko amera i kfora pokušati da preuzme kontrolu nad paravojnim formacijam na kosovu i tu će da počne igranka a veselji to zna.

 3. milorad2 says:

  P.S tramp je počeo da uništava "prekomorske" posede klinton-bajden klana i zato su šiptari sad na tapetu, ovo je što se njih tiče samo POČETAK problema sa USA.Prvo je bila afera ukrajina i tatin sin, u libiji je haftar promenio stranu onog trenutka kada je tramp izabran i udario na "medjunarodno priznatu" vladu koju je instalirala klinton veštica zajedno sa korumpiranim tandemom sarkozi-bler,baltičke kneževine će se uskoro naći u problemu i ne smeju ni da zucnu danas, jer znaju šta se iza brda valja,kriza sa venecuelom će se završiti a marioneta koja glumi predsednika će biti uhapšena u USA zbog kradje i pronevere.Sve je to plan rada trampa, ali pravi udari na te baze i izvore para za političke igre u americi odredjene grupe ljudi, će uslediti posle izbora, kada tramp osvoji drugi mandat,e TADA su ga šiptari UGASILI jer će sinhrono i rusija i amerika da ih opeglaju, gadno se šiptarija zamerila putinu najeb.su.

  • test01 says:

   Im tu istine ali ne nadajte se da ce USA da promeni pesmu. Cak i Trump podrzava da se Srpski KiM odvoji od Srbije da bi ubelezio koji poen za sebe i zadovoljio kliku u Fasist-gtonu! Kako se ono kaze: ``Uzdaj se u se i u svoje kljuse`` !! Amerika NE menja svoju spoljnu politiku tek tako, cak i kada vide da su napravili gresku !

 4. Duh proroštva says:

  Sjaši Kurta, da uzjaše Murta. Jedan lokalitet koji nije priznat u UN udario sankcije suverenoj zemlji Srbiji? Nego odakle se snabdeva Priština i njena okolina, pa iz Srbije, a gde su njima sankcije?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *