ВЕСНА ПЕШИЋ О ЧЕДИ ЈОВАНОВИЋУ: „Пробала сам са преваспитањем, али је већебио искварен“

ВЕСНА ПЕШИЋ О ЧЕДИ ЈОВАНОВИЋУ: „Пробала сам са преваспитањем, али је већебио искварен“

4 августа 2018

Социолошкиња Весна Пешић, када је лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић у питању не штеди речи, па је тако било и овог пута. Пешићева се осврнула на инцидент који се десио у Шапцу, где је Савез за Србију представио својих 30 тачака, када је наводно један човек физички напао Шапчанку Александру Крстић.

– Питам Чеду Јовановића да ли су и ови што сачекују и прете, а Информер јавио како су претукли жену и старце гости из Савеза, она модерна политика коју води Вучић и коју подржава – питала је Јовановића Пешићева на Твитеру.

Овај твит имао је много коментара, а Пешићева је на њих и одговарала. Тако је један пратилац констатовао „да је знала да га на време преваспита“, на шта је она одговорила да је „већ био искварен, да је пробала са преваспитањем, али свуда, па и тамо били полтрони, па и ја морала да отпаднем“.

Онда су се запитали зашто се „придаје на значају најнебитнијој особи на политичкој сцени“, на шта Пешићева каже да то доживљава као забаву, па „троши време и на неважне“.

(Еспресо)

KOMENTARI2 коментара

  1. goran says:

    Dokona baba, dokoni kokainista. Dokon narod.

  2. gargamel says:

    Samo pominjanje imena Vesne Pesic izaziva mi kiselinu u stomaku, ali sto se tice Cede i ubistva Olivera Ivanovica mislim da je dobro obavestena.Indikativna je "mrtva tisina"kad je u pitanju likvidacija advokata Ognjanovica,sve govori da svi znaju odakle vetar duva, ali sacejmo ko ce prvi otvoriti diskusiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u