ВЕСНА ПЕШИЋ О ЧЕДИ ЈОВАНОВИЋУ: „Пробала сам са преваспитањем, али је већебио искварен“

VESNA PEŠIĆ O ČEDI JOVANOVIĆU: „Probala sam sa prevaspitanjem, ali je većebio iskvaren“

4 avgusta 2018

Sociološkinja Vesna Pešić, kada je lider LDP-a Čedomir Jovanović u pitanju ne štedi reči, pa je tako bilo i ovog puta. Pešićeva se osvrnula na incident koji se desio u Šapcu, gde je Savez za Srbiju predstavio svojih 30 tačaka, kada je navodno jedan čovek fizički napao Šapčanku Aleksandru Krstić.

– Pitam Čedu Jovanovića da li su i ovi što sačekuju i prete, a Informer javio kako su pretukli ženu i starce gosti iz Saveza, ona moderna politika koju vodi Vučić i koju podržava – pitala je Jovanovića Pešićeva na Tviteru.

Ovaj tvit imao je mnogo komentara, a Pešićeva je na njih i odgovarala. Tako je jedan pratilac konstatovao „da je znala da ga na vreme prevaspita“, na šta je ona odgovorila da je „već bio iskvaren, da je probala sa prevaspitanjem, ali svuda, pa i tamo bili poltroni, pa i ja morala da otpadnem“.

Onda su se zapitali zašto se „pridaje na značaju najnebitnijoj osobi na političkoj sceni“, na šta Pešićeva kaže da to doživljava kao zabavu, pa „troši vreme i na nevažne“.

(Espreso)

KOMENTARI2 komentara

  1. goran says:

    Dokona baba, dokoni kokainista. Dokon narod.

  2. gargamel says:

    Samo pominjanje imena Vesne Pesic izaziva mi kiselinu u stomaku, ali sto se tice Cede i ubistva Olivera Ivanovica mislim da je dobro obavestena.Indikativna je "mrtva tisina"kad je u pitanju likvidacija advokata Ognjanovica,sve govori da svi znaju odakle vetar duva, ali sacejmo ko ce prvi otvoriti diskusiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *