ВЕСТ-БОМБА ИЗ ПОДГОРИЦЕ: Црна Гора укида признање Косова и санкције Русији!?

VEST-BOMBA IZ PODGORICE: Crna Gora ukida priznanje Kosova i sankcije Rusiji!?

8 jula 2016

montenegro-flag 34Poslanik crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta Milan Knežević rekao je u četvrtak tokom sednice Skupštine Crne Gore da će taj savez ako dođe na vlast, nakon oktobarskih izbora, ukinuti odluku o priznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i odluku o uvođenju sankcija Ruskoj Federaciji.

– Demokratski front, kada osvoji vlast na narednim parlamentarnim izborima, ukinuće odluku aktuelne vlasti Crne Gore i poništiti spoljnopolitičku odluku o priznanju Kosova i njegove nezavisnosti -rekao je Knežević odgovarajući na repliku poslanika Albanske alternative Niku Đeljošaju.

On je rekao da će nova vlast Demokratskog fronta, nakon oktobarskih izbora, doneti i odluku da ukinu sankcije Ruskoj Fereraciji i da se se ponovo uspostave dobri odnosi između zvanične Moskve i Podgorice.

– Naš glavni spoljnopolitički prioritet će biti ukidanje sankcija Rusiji, koje je uvela ova vlast – poručio je Knežević.

Knežević je najavio da će Albanci u Crnoj Gori dobiti svoju opštinu Malesija – Tuzi, kao i veću kulturnu autonomiju, nego što je imaju sada.

KOMENTARI9 komentara

 1. krneta ilija says:

  neko se boji crnoj gori crna je gors mala jugoslavija brastva i jedinstva tesko ce se oni dogovoriti hoce svak da vlada

 2. Neca says:

  E bas ste debili..i vi i ovaj vas naslov

 3. Ziko-Zupski says:

  Tako ja samo napred braćo!!!

 4. DFVT says:

  Nema dole Srba tako da imate jedno dovidjenja kozoj£bi. Ne zanima nas sta dole radite sa svojm bracom yugoslovenima.

 5. RaDuKa says:

  Sve dok je don Milo od Ćenife na vlasti, ovakvi tekstovi su više nego SMIJEŠNI i BUDALASNJE!! Autor ovog pamFleta ne poznaje i ne vidi ništa!!!

 6. Mirjana says:

  A ne serite obraza vi...

 7. Stepanac Blaženi says:

  hahahaha... Kada je to ijedna država na svijetu povukla međunarodno priznanje državnosti? hahahaha Komedija ovi Srbi... hahaha

 8. Milutin says:

  A đe to ima Srba ako ne u Crnoj Gori? Ne budali

 9. tigar says:

  Čemu li se smeje ovaj,,Stepinac blaženi"Još mu se oseća onaj izmet iz Austriskih štala što su mu prađedovi ostavili!Neće niko slomiti Srpsku Spartu,ne znalice jedna!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *