ВЕСТ БОМБА! ПУТИН УКЉУЧУЈЕ СРБИЈУ у велику борбу!

VEST BOMBA! PUTIN UKLJUČUJE SRBIJU u veliku borbu!

7 decembra 2018

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da očekuje da će pregovori Evroazijske ekonomske unije (EEU) sa Srbijom o Sporazumu o trgovinskim preferencijalima uskoro biti završeni.

„Očekujemo da će pregovori o sporazumima o preferencijalnoj trgovini sa Singapurom, Izraelom, Srbijom, i u budućnosti sa Indijom i Egiptom, uskoro biti završeni“, rekao je Putin na zasedanju Vrhovnog Evroazijskog ekonomskog saveta, prenosi ruska agencija „Tass“.

Putin je, govoreći o članicama EEU, naveo da bi one trebalo da razmotre ideju kreiranja zajedničke platne infrastrukure, što bi, kako je naglasio, poboljšalo stabilnost nacionalnih platnih sistema i omogućilo im da budu manje zavisne od dolara i drugih stranih valuta.

(SRNA)

KOMENTARI15 komentara

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Članstvo u EAEU mora da bude praćeno članstvom u ODKB ili najmanje ruskom vojnom bazom, ili bilateralnim vojnim sporazumom.

  • Željko says:

   @živoder iz Oseka i Ovčare Dobit ćete vi bazu, ali "velikog brata" u Brčko Distriktu Bosne i Hercegovine prije travnja sljedeće godine!

 2. DUSKO says:

  HVALA BOGU VEC JEDNOM !!!

 3. Vesko says:

  Srbija mora POD HITNO da dovede Rusiju u Srbiju i ponudi joj vojne baze!! POD HITNO! UPOZORAVAM da vrijeme istice UBRZANO, ne igraj te se, stvari su IZUZETNO OZBILJNE, turski tok i gas preko Srbije je meta i u te svrhe SAD gura Albance u rat!! Kao i da bi presjekao Put Svile. Da bi se izbjegla Sirija Srbija mora BRZO I ODLUCNO da reaguje! Reakcije na formiranje Vojske su bile dobre iz Beograda, medutim sada se moramo puno vise UBRZATI, puno puno vise kako bi se izbjegla velika katastrofa. UPOZORAVAM SVE i one koji ne vole Rusiju, da shvate da nam je to JEDINA OPCIJA trenutno, da bi se stvari stavile pod kontrolu!!

  • Draža says:

   Potpuno tačno. Nadam se samo da i naši vajni analitičari i ostali pametnjakovići rezonuju na ovaj način. A pogotovo oni koji imaju poluge vlasti u svojim rukama.

  • BalkanOT says:

   Potpisujem svaku rec koju si napisao a slicno je bilo i prosli put..

  • Bukson says:

   Vesko jesi za to da sve srbr iz EU a i Amerike deportujes u Srbiji o da idu u Rusiju i da se zabrani svim Srbima odlazak u zemlje EU i Ameriku ali pod HITNO i da HITNO idu u Rusiju BElorusiju .Da al HITNO svim Srbima koji danima came pred ambasadama EU i Amerike se odma odbije viza i dozivotno zabrani ulaz u te zemlje pa da ih fino putin naseli u Sibir ionako je prazan da se svi Srbi isele iz Cikags i prebace u neki grad u Rusiji ali pod HITNO a eto mogli bi i u Indiju.Malo bi se jebali ali da neudje mi bi ono novcanik na zapad a dusa u Rusiju.E pa nemoze ili ili i ja sam za da sva EU oi Amerika blokira Srbiju i da se svi Srbi deportuju oz svi zemalja i da idu u Rusiju ii da Srbija bude Ruska republika nek ima i baze.Ali jesili pitao Nekoliko miliona Srba koji zive u EU i Americi i hiljade i hiljade koji stone pred ambasadama i mole boga za vizu sta oni misle o tone i kakva je to poruka onima koji njih trebaju primiti ili vec zive u tim zemljama.Zasto se nevracaju iz mrske eu i Amerike .Previse licemerno Rusija ovo Rusija ono a svi Srbi bjeze u EU i SAD..

   • Vuk says:

    Ti si bolestan. Potrazi pomoc od strucnjaka iz oblasti - psihijatrija.

 4. Budi Bog s nama says:

  EvroAzijska Ekonomska Unija može da se pokaže izvanredna prilika kao ekonomski blok koji će smanjiti uticaj dolara i evra, te ga svesti na realnu vrednost. Zbog ovoga će Tramp još više da npujda nato na Rusiju i Putina. Interes ove koalicije može biti svetlo na kraju tunela za Srbiju. Konačno i krajnje svetlo za sve nas je dolazak Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista.

 5. Miraš says:

  Sporazum o trgovinskim povlasticama za Evroazijskom unijom za nas znači mogućnost da ostvarimo rast ekonomije na osnovu poboljšanje ekonomske saradnje sa tim zemljama. Posebno u svetlu najave da su u pregovore uključeni još i Indija i Egipat - reč je o ogromnom tržištu koje bi privredi Srbija moglo da dâ snažan podstrek.

  • RASPUCHIN says:

   Koja privreda Srbije? Živim u R.S. a mi smo ovdje u teškom medijskom mraku bar što se tiče ekonomije u Srbiji. Na stranu što svi ovdašnji mediji veličaju Vučića i njegov režim ali o svemu ostalom ne znamo gotovo ništa. Slučajno sam ljetos razgovarao sa nekim ljudima iz Vranja (bili su u posjeti u Banja Luci) i od njih sam čuo da je "Alfa" u vlasništvu Slovenaca? "Bambi" iz Požarevca su "kupili" ustaše kao i mnoge druge firme u Srbiji pa se pitam koja je to SRPska "privreda" kada je Vučić sve poklonio "bratstvo-jedinstvenima"? Od ovoga samo oni imaju još veću korist a građani Srbije će biti robovi na svojoj zemlji. Vučić da ima "petlju" (da ne koristim narodni izraz) može za 24 časa "razbucati" šiptarske "takse" prijetnjom o istupanju iz "CEFTA" sporazuma. Uzgred i od tog sporazuma ustaše imaju mnogo veće koristi nego Srbija.

   • Miraš says:

    Ništa nije večito. Nakon izvršene privatizacije ti mnogi prvi privatni vlasnici ili su već istisnuti ili će tek biti istisnuti. Firme koje su dosad kupili stranci, mogu se ponovo naći u drugoj, trećoj tj. sledećoj prodaji. Takvih slučajeva več ima. Zatim ako se otvorimo prema evroazijskoj uniji dovešće i oni svoje firme ovde ili će praviti mešovita preduzeća, zatim neke firme će kupovati.

 6. bane says:

  EU nas tretira kao smetnju i prepreku njihovim interesima, a naše gradjane kao gradjane drugog reda bez ikakvih prava. Prestanimo sa samoubilačkom politikom priključenja EU i saradjujmo sa normalnim državama i ljudima, kada nas već hoće. Dok nije kasno.

 7. Milutin Popovic says:

  nikad nije kasno kad se voli pošteno i strasno..Nije reč o ljubavi prema Rusiji i Kini radi straha od našeg opstanka, već o nenormalnoj upornosti zapadne alijanse da ne bira sredstva da uništi ne samo malu Srbiju već konkurente sa istoka čija imena su poznata a čije su mogućnosti da odbrane sebe i svoje iskrene partnere ogromne.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *