ВЕСТ ИЗ ХРВАТСКЕ КАО „ГРОМ ИЗ ВЕДРА НЕБА“: Пуповац нови потпредседник владе Хрватске!?

VEST IZ HRVATSKE KAO „GROM IZ VEDRA NEBA“: Pupovac novi potpredsednik vlade Hrvatske!?

4 maja 2017

Ukoliko dođe do rekonstrukcije Hrvatske vlade, deo medija predvida mogućnost da zastupnik SDSS-a i predsednik Srpskog nacionalnog veća Milorad Pupovac bude potpredsednik vlade.

Zagrebački portal Dnevno, naime, piše da nije tajna da je šef HDŽ i premijer Andrej Plenković već usko sarađivao sa Hrvatskom narodnom strankom, konkretno Vesnom Pusić s kojom se još u februaru sastajao „pod okriljem noći“.

Već tada je počelo da se spekuliše o deplasiranju Mosta iz vlade u koju bi ušetao HNS, piše Dnevno.

O raspodeli fotelja navodno se već pregovara, piše ovaj mediji i dodaje da se Plenković neće odreći manjinaca, te da je Pupovcuo bećao mesto potpredsednika u vladi.

(Tanjug)

 

KOMENTARI3 komentara

  1. Kulak says:

    Srba tamo i posle etničkog čišćenja ima više od 500 000. Samo što se mnogi Srbi u Zagrebu i drugim mestima iz taktičkih razloga tako ne izjašnjavaju. Čekaju bolju priliku. Ko čeka, dočeka.

  2. Batina says:

    Kojeg srbskog nacionalnog vijeca??? Taj pupovac mutovac moze da predstavlja samo sebe. Samo se zapitajmo zasto je on stalno u tom saboru, ko njega bira, kad frane krivoustog nema. Ovdje je slicna prica onoj kad je nas proslavljeni glumac Radmilovic radu serbedziju smatrao svojim hrvatom, pa kad je saznao da je rade porijeklom srbin moro je da trazi ponovo svog hrvata. Eto tako je I pupovac bio tudjmanov srbin a nakon tudjmana izgleda da je postao hdz-ov srbin. Taj klovn ne predstavlja srbe I dajte jednom shvatite to.

  3. Igor says:

    Taj kreten Pupovac je najvece dubre , bas kako moze jedan "srbin" da bude. Na racun Srba on zivi i uziva sve benificije i blagodati te ustaske drzave. Nijedan Srbin nije se vratio proteran u oliji. Njega i sve njegove saradnike treba iskljuciti iz Srbskog korpusa,on je hrvat pod Srbskom svecom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *