ВЕСТ КОЈА ЈЕ ОДЈЕКНУЛА КАО БОМБА – ПУТИНОВ ПОМОЋНИК САОПШТИО: Русија преговара са Србијом, Израелом, Индијом у вези…

VEST KOJA JE ODJEKNULA KAO BOMBA – PUTINOV POMOĆNIK SAOPŠTIO: Rusija pregovara sa Srbijom, Izraelom, Indijom u vezi…

12 maja 2018

 

Putin i Ušakov

Srbija na mala vrata ulazi u evroazijsku uniju, da podsetimo deo ove unije za sad čine Belorusija, Kazahstan, Jermenija, Kirgistan i Rusija.Pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov rekao je da Evroazijska ekonomska unija (EAEU) pregovara sa Srbijom, Izraelom i Singapurom o formiranju zona slobodne trgovine i preferencijalnim sporazumima.

– Slični razgovori planirani su u skorijoj budućnosti sa Egiptom i Indijom – rekao je Ušakov.

On je dodao da će EAEU potpisati sporazum o trgovinskoj i ekonomskoj saradnji sa Kinom i privremeni sporazum o formiranju zona slobodne trgovine sa Iranom 17. maja u Astani, preneo je TASS.

(Blic)

KOMENTARI8 komentara

 1. Miraš says:

  Treba nam ovaj "prozor" slikovito rečeno preko kog bi otvorili mogućnosti za našu veću ekonomsku i privrednu saradnju. Ne možemo kao dokonjaci čekati na diktattorsku EU koja će nas primiti o kukovom letu. Čak i kad bi nas EU primila za nekih 10 godina pitanje je šta će tek tada biti u EU, a i da li će uopšte biti EU.

  • Velika Metla says:

   Miraš,10 godina????!! Bogami,svaka čast,na optimizmu! Što se mene tiče može za "tisuću"godina,a to beše za milion godina!

   • Miraš says:

    Ne verujem da EU uopšte ima zadatak da primi Srbiju u EU. Briselski pregovori i otvaranje po(d)glavlja sve je to velika prevarantska farsa. Mislim da je glavni zadatak EU da Srbija prizna njihovu Nato-narko državu Kosovo, a posle toga EU će imati neke svoje važne razloge zašto Srbija neće biti primljena. Ali 10 godina uzaludnog čekanja i istovremenog ekonomskog i socijalnog propadanja to je put laganog samoubistva Srbije. Srbija je kao ozbiljan bolesnik koji ne dobija odgovarajuću terapiju te bolest napreduje, ali važno je tom bolesniku koji se ne leči na odgovarajući način ulivati nadu da će ozdraviti. Sve ovo što rade liči na usporenu eutanaziju čitave jedne države tj. Srbije.

    • Velika Metla says:

     Miraš,tako piši brate,da te razume ceo svet! Eu-rajhu jedino odgovara da Srba i Srbije nema,jer ih potsećamo nas sav njihov kukavičluk! Na isti način kako i balije,vatinere,milogrvce potsećamo ko su bili!

  • Goran says:

   Gde ti dolazis

   • Strahinja says:

    Na kojim si ti drogama "Gorane" ?

 2. Edmond Dantes says:

  Dolazi na svoje,u cemu je problem?A posteni siptari nemaju cega da se boje,mogu da ostanu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *