ВЕСТ КОЈА ЈЕ УЗБУРКАЛА СРБИЈУ – Све о вођи Путинових „лавова за одбрану Kосова“: ПОРЕKЛОМ ЈЕ ИЗ СРБИЈЕ И НИKАДА НИЈЕ ПАО

VEST KOJA JE UZBURKALA SRBIJU – Sve o vođi Putinovih „lavova za odbranu Kosova“: POREKLOM JE IZ SRBIJE I NIKADA NIJE PAO

7 marta 2019

Čovek od najvećeg poverenja Vladimira Putina, koga je šef Kremlja poslao u Beograd da bi iz senke kontrolisao bezbedonosnu situaciju, koja može da bude ugrožena zbog sve ozbiljnijih pretnji iz Prištine, poreklom je iz Srbije.

Status Putinovog specijalca stekao je posle najsurovije obuke, koju prođe samo četiri odsto kandidata, koji su prethodno izabrani iz redova najboljih regruta ruske vojnoobaveštajne i kontraobaveštajne službe.

Pripadnik je Nacionalne garde, poznatije kao „Putinovi lavovi“, i ima ovlašćenja i da svoje operativce suprostavi delovanju američke, engleske i nemačke službe (CIA, MI6, BND) protiv interesa Srbije, zbog čega je u redovima tih tajnih agencija zavladala panika.– „Lav“ koga je Putin poslao spada među najbolje od najboljih. Regrutovan je iz Vojne obaveštajne službe (GRU) i Federalne službe bezbednosti (FSB) i potom je prošao strogu fizičku obuku i testove mentalne i fizičke izdržljivosti i spremnosti u tri centra. To traje dve godine – priča izvor.

On dodaje da Putinov „lav“ ima između 30 i 45 godina, te otkriva da se, prema nepisanom pravilu, u određenu zemlju šalje upravo onaj agent koji je poreklom vezan za tu državu.

– On je visokoobrazovan, ima hakerske sposobnosti, rukuje svim vrstama oružja, ima vrhunsku mentalnu i fizičku spremnost, ekspresno procenjuje osobe, situacije i brzo deluje. Posvećen je, posao mu je na prvom mestu. „Putinov lav“ zato nikad nije pao, nije otkriven, za razliku od američkih, italijanskih, britanskih agenata – otkriva izvor.

(Kurir)

KOMENTARI17 komentara

 1. Branko says:

  Izvor kao da je mene opisao :)

  • Nebeska Srbija says:

   Bravo lave!!!:)

  • Boško says:

   Ili Vučića?

  • Misaoni says:

  • Cetnik says:

   Ma svi bi mi bili takvi kad bi sluzili pravom caru!

 2. samostalan says:

  Dolazi u Srbiju da tipka po kompjuteru, kao da to nije mogao iz Rusije. Cuvaj se Lave, a narocito od Srba, oni su i rodjenu majku prodali.

 3. ! says:

  Džems Bondović?

 4. James bond says:

  Da, da, radi ovakvih mnogo jakih i spremnih jedinica rusije nasuprot ameriçkih i engleskih jedinica, danas kosovo slavi 20 godina oslobogjenje

 5. Vojna i ojdesve says:

  Ja Sam pao u osmog razreda... Pa eto idemo dalje... Kako Bog daa....

 6. Baki says:

  Kako nije otkriven kad pišete o njemu

 7. Nikanor says:

  Nema toga "Putinovog Lava" koji će sprečiti Vučića u nameri da se razgraniči sa delom sopstvene teritorije, što se nije dogodilo nigde u svetu otkad je prase rep zavrnulo. Laž njegovih medija para uši i deci u prvom razredu osovne škole. Imate li još koju debilsku vest? Ovo nije dovoljno da ubije u mozak čoveka koji ga ima u glavi bar tri grama. Da Vućić nije namerio da učini akt veleizdaje kakav se ne pamti u istoriji Srbije, pa i sveta, nema te sile koja bi ga naterala na to, jer mu to ne dozvoljava ni Ustav Republike Srbije ni Rezolucija 1244 SB UN, jer je to jedini "Putinov lav" za odbranu Kosova, što je i saopštio Vučiću. Ima li neko u njegovim medijima normalan da ne prosipa idiotizme.

 8. Baracuda says:

  Pa dobro došao u Srbiju, pošalji baraem jednog Lava i u RS....

 9. Špijunović says:

  Born!!!

 10. Miraš says:

  Neko pušta savremeni strip pa kobojagi na srpski način. Kome treba lansiranje ovakvih izmišljotina? Autor ovakvih vesti da li priželjkuje šiptarski juriš na Sever Kosova i na preostale srpske enklave na KIM? Sve rusko i što je u vezi sa Rusima već su satanizovali i anatemisali, zatim nečija bujna ili pokvarena mašta razvija priču o superheroju Srbinu iz ruske škole koji je spremljen za herojska dela na KIM. U sledećim epizodima da li će biti potkresana krila Marku Kraljeviću ili Milošu Kobiliću naših dana? (Kobilić je zato što je navodno pio mleka od kobile) Cela ova priča suviše je u znaku stripa, dakle može biti i američka. Na kraju američki supermeni iz Bondstila i Šiptari praviće nove provokacije. ... Izmišljeni američki superheroj poznati Supermen rođen je na planeti Kripton pod imenom Kal-El, njegov otac da bi ga spasio poslao ga je raketom na Zemlju dok je bio beba, usvojen je i dobija ime Klark Kent. U fazi odrastanja on polako otkrive svoje supermoći: ogromnu snagu, mogućnost letenja, itd.

 11. Miraš says:

  "... Što gođ ima Srbina junaka. Svakoga su odgojile vile, Mlogoga su zmajevi rodili, Svakog ću ti po imenu kazat: Evo prvog tebe, Obiliću, A drugoga Zmaj-Ognjenog Vuka, A trećega Relju Bošnjanina, Zmajeva je i on porodica; A četvrtog Vanović Sekulu, I njemu je zmaj ognjeni babo; A petoga Banović Strahila, I njemu je zmaj ognjeni babo, A šestoga Ljuticu Bogdana, I njemu je zmaj ognjeni babo, A sedmoga Kraljevića Marka, I njemu je zmaj ognjeni babo, Svaki ima zmajevu biljegu, ..." Iz pesme "Miloš Obilić zmajski sin.

 12. Rale says:

  Čim onjemu portali pišu znači da se radi o dobroj zajebanciji za naivne ,jer gde oni olaze za njih se sazna da se bili par godina pošto odu. Nismo deca...

 13. petrovgrad says:

  Putin oslabadja Rusiju od kolonije. Rusija je najbogatija zemlja na svetu po svim prirodnim resursima i prirodno je pravo da se u Rusiji uskoro živi najvećim svetskim standardom. Na osnovu čega su Švedjani bogatiji, Nemci, Švajcarsci, Kuvajt, Emirati,... Šta to imaju a da Rusi nemaju. Ko ima najviše zalihe nafte, gasa, zlata, dijamanata, vode, teritorije,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *