ВЕСТ КОЈУ САРАЈЕВО НЕ СМЕ ДА ОБЈАВИ! Бакир Изетбеговић добио унуку српкињу!?

VEST KOJU SARAJEVO NE SME DA OBJAVI! Bakir Izetbegović dobio unuku srpkinju!?

6 januara 2017

Izetbegovic za AA: Referendum na Krimu ne može predstavljati pro

Kada je nedavno dobio unuče Predsednik Srpske i SNSD-a Milorad Dodik nije krio veselje. Častio je gde je stigao, radovao se ispred bolnice, nakon toga slavio kući, a čak je i posle nekoliko dana slavlja uspeo i da vidno umoran da uspešan intervju za američku kuću N1.

Međutim, ne slave svi političari u BiH kao Dodik već se o prinovi u njihovim porodicama za sada samo šapuće po sarajevskoj čaršiji, a evo i zbog čega.

Naime, član Predsedništva BiH iz reda Bošnjaka i lider SDA Bakir Izetbegović postao je deda. Njegova jedinica Jasmina porodila se u Holandiji sa svojim dugogodišnjim izabranikom Gligorom Popovićem rodivši kćerkicu.

Redakciji se ovim povodom javila sa podacima „babica“ iz holandskog porodilišta čiji identitet nećemo otkrivati za sada, a koja je za vreme rata u bivšoj Jugoslaviji pošla u svet trbuhom za kruhom, piše crnogorski portal Princip.me

Premda se u Sarajevu dobro znalo s kim je u vezi ćerka Alijinog jedinca, ime i prezime budućeg zeta poprilično se krilo u javnosti, te je kako saznajemo Popović nedavno sebi dodao ime i Zakarija, kako ne bi pukla priča da je ćerka prvog u Bošnjaka otišla „za Vlaha“.

Interesatno, dugogodišnji ideološki drug pokojnog Alije Džemaludin Latić pamti se po svojoj izjavi, premda ju je negirao, čak i tužio sarajevskog pisca Ahmeda Burića zbog toga što mu je imputirao da je decu iz mešovitih brakova nazvao kopiladima.

Nekada su mešoviti brakovi u Brozovoj državi bili poželjni u zamišljenom jugoslovenskom melting potu (lonac za pretapanje nacija), da produbuljuje i snaži zvaničnu ideologiju bratstva i jedinstva, ali su danas, premda se i dalje sklapaju u svim državama bivše zemlje, i dalje prokazani kao opasnost po čistoću novokomponovanih naciona.

Zasad rođenje praunuke Alije Izetbegovića, koja će po svemu sudeći nositi prezime Popović, nije vest u federalnim medijima niti još ima čestitiki dedi Bakiru i nani Sebiji, kao što je inače kod nas red: „Nek je živo i zdravo, a čije je da je – valja ga ljuljati!

(Princip.me)

KOMENTARI12 komentara

 1. Rade says:

  AFERIM

 2. gošo says:

  Neka je živo i zdravo i bog ga poživeo

 3. Markoni says:

  Nina nana svoga Pehlivana Pola Vlaha, pola Muslimana

  • Beli Orao says:

   Markoni! Malo si se preračunao !? Pošto je pradeda bio Srbin onda bi ovaj današnji Izetbegović bio samo 30 % musliman znači a Jasmina 35% i kad sabereš ostatak Srbskog u Jasmini je 65%+100% od muža Srbina to je logično 165 : 2 = 82,5 % je njihova kćerkica srbkinjom!!!! (Kapito ! čista matematika).

  • milovan says:

   To je pevala Madlen Olbrajt,Federaciji BiH?!

 4. Beli Medo says:

  Pa svacije i svako unuce na svetu je srpsko! Koliko znam svi su srbi. 😂😂😂🎻🍻👍

  • Ti si siguran says:

   Sa zivotinjama se ne mesamo!

 5. Dragi says:

  I šta je tu pa tako strašno de ne smeju da objave, Srbin Bakir dobio unučicu Srpkinju. Vraća mu se familija polako istinskim srpskim korenima.

 6. Djuro ce ti sve oprostiti says:

  Svi cete se vratiti pradjedovskim korenima

 7. punca says:

  Da u pravu si svi SMO srbi, SVI imamo jednog Boga a ne Satonu-u Vatikanu.

 8. Kulak says:

  Srpkinja,nego kako!

 9. punca says:

  ****R**A**T**K**O******M**L**A**D**I**Ć******S**R**P**S**K**I******H**E**R**O**J****

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *