ВЕСТ ОДЈЕКНУЛА КАО БОМБА! АМЕРИКА РАЗМАТРА ПОВЛАЧЕЊЕ СВОЈИХ ТРУПА СА КОСОВА

VEST ODJEKNULA KAO BOMBA! AMERIKA RAZMATRA POVLAČENJE SVOJIH TRUPA SA KOSOVA

20 februara 2020

SAD razmatraju mogućnost povlačenja svojih trupa s Kosova ukoliko Priština ne ukine takse na robu iz Srbije, piše prištinska Gazeta ekspres. .

Ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet rekao je kosovskom premijeru Aljbinu Kurtiju da njegova zemlja razmatra takvu mogućnost, a to je, piše Gazeta, do sada najozbiljnija američka pretnja Kosovu.

List podseća da se pre nekoliko meseci spekulisalo da Amerikanci razmatraju uklanjanje kampa Bondstil sa Kosova ukoliko političko rukovodstvo nastavi da se ne pokorava zahtevima međunarodnog faktora za ukidanje takse, ali te informacije nikada nisu potvrđene, preneo je Tanjug.

Takođe, list podseća da su Aljbin Kurti i predsednica kosovskog parlamenta Vjosa Osmani, kao kandidati za premijera na izborima 6. oktobra, obećali da će ukinuti porez i zameniti ga širokim merama reciprociteta sa Srbijom, ali konstatuje da za sada još nisu krenuli u tom pravcu.

KOMENTARI6 komentara

 1. Mile says:

  Da napravimo i mi litije pa da uz pomoć Božju bude ovo.

 2. test01 says:

  Gluposti... Pa USA i drzi citav taj prostor pod okupacijom sa Bondstilom. Ovo je samo nastavak kuhanja zabe = Srbije i Srba. Takse su i uvedene po njihovoj naredbi i ovo je samo predstava za glupi narod a vucic ce opet nesto da potpise i da zaokruzi izdaju Srpskog KiM.

 3. garo says:

  Govnari, niste trebali ni dolaziti belosvetska olosu.

 4. Ivke says:

  Nemorate vi nista oteracemo vas mi cim se narod probudi

 5. vanja says:

  Zbog cega nam Amerikanci prete da ce se "povuci". Molimo ih da ostanu. Predstavljace idealnu metu kada se nasa vojska bude vratila na Kosmet!

 6. filip says:

  isto kao što su rekli da će se povući iz sirije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *