Вежбајте са малишанима

Вежбајте са малишанима

4 јуна 2017

Сезона припреме за купаће костиме је почела, а ви немате времена да се „баците“ на спорт, јер не знате ко би вам причувао дете? Заборавите на тај изговор, него се истовремено посветите и рекреацији и малишану.

Кад год уграбите згодан моменат, организујте спортски, породичан дан. Уведите вожњу бициклом два или три пута недељно, јер ће то и детету бити забавно и корисно, уживаће, изморити се и удахнути ваздух.

Уколико је мало, набавите корпу па га возите, што је још боље за вашу линију. Многе мајке су почеле да купују колица у којима могу да гурају своје бебе док трче или брзо ходају, па размислите и о томе. Још једно решење је да трчите заједно са малишаном или прескачете вијачу, поготово ако већ иде у школу и има више енергије и снаге.

Одбојка, кошарка или фудбал са дететом је такође добар начин да се физички покренете, а да притом проведете квалитетно заједничко време. Ако имате девојчицу, научите је да игра ластиш или школицу, па заједно уживајте у игри која ће вас опустити и помоћи вам да будете задовољнији својим изгледом.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u