ВИДЕО КОЈИ ЈЕ ЗГРОЗИО СВЕТ: Ево како Трамп дозива супругу (ВИДЕО)

VIDEO KOJI JE ZGROZIO SVET: Evo kako Tramp doziva suprugu (VIDEO)

30 avgusta 2019

„Niko ne poštuje žene više nego ja“ i „Ovde, ovde devojčice. Dođi ovde, ženo, to je dobra devojčica“, ironično je napisano ispod snimka.

Američkog predsednika Donalda Trampa kritikovali su korisnici društvenih mreža nakon što se pojavio video-snimak u kome se vidi kako suprugu Melaniju priziva tapkanjem po nozi, kao što se dozivaju psi.Video-snimak, napravljen početkom meseca, na Tviteru je podelio pisac komedija Džejms Felton i u njemu se vidi kako Tramp gleda u pravcu Melanije i desnom rukom tapka svoju nogu, kao što se prizivaju psi, prenosi „Njuzvik“.

Felton je ironično ispod snimka napisao „Niko ne poštuje žene više nego ja“ i „Ovde, ovde devojčice. Dođi ovde, ženo, to je dobra devojčica“.

Kako se navodi, nije jasno šta je Tramp signalizirao tapkanjem i da li je sigurno da je to upućeno njegovoj supruzi, međutim brojni korisnici Tvitera protumačili su to kao ponižavajući način da se privuče njena pažnja.

Do podneva, Feltonov tvit je prikupio više od 1.100 lajkova i 240.000 komentara.

KOMENTARI8 komentara

 1. Becki konjusar says:

  Koji car. Keruša i ne zasluzuje vise. Udala se zbog love i slave za matorca.

 2. rajko says:

  Dakle, amerika je postala jedno tračersko, spletkaroško društvo, palanka na kraj sveta u kojoj svako viri u svačiji lonac. Šta se koga tiče kako Tramp doziva svoju suprugu? Meni Melanija ne deluje kao neko ko ne ume da se izbori za svoje mesto i da odbrani svoje dostojanstvo. Ako to njoj ne smeta, zašto smeta američkoj palanci? Ja uostalom verujem da je to neka njihova interna šala, kakvih bliski parovi obično imaju u izobilju. Zar amerika nema većih briga od toga kako tramp doziva suprugu? Zašto se ta ista tračerska amerika nije založila da se prestane sa podmetanjem požara u kišnim šumama i na drugim mestima u svetu? Ili tako nešto, nego se bavi trivijalijama?

 3. teoretičar says:

  Nema tu ništa sramotno pa čak i da je nju dozivao. Šta je trebalo da uradi? Da se dernja i maše rukama kao da je na vašaru- EEEEEJJJ, DOĐI BRE OVAMO, P.... ti ........! Pa gužva oko njega, galama i uostalom, šta tu ima nepristojno? Ima što je napisao taj idiot kojemu sline cure na usta. Bez veze i onaj ko objavio i onaj ko gledao ovaj podmetački snimak. Koliko su snimaka o Putinu tek napravili pa dopišu kojekakve idiotluke. Samo degenerici kao taj koji je to objavio i napisao idiotluke mogu da prihvate to zdravo za gotovo. Drugo, ona tačno zna gde treba da ide u ovakvoj situaciji, kada i kako. Protokol objašnjava ama baš svaki korak, čak i kako da hoda. Uostalom, to je njihova privatna stvar da li se igraju kučića kada su sami a ovo je malo i simpatično. Nije on baš vođa u svome braku. I ne treba. Ako se sećate, Melanija nije htela odmah da se preseli u belu kolebu i jedno kratko vreme mediji su je kritikovali, ali onda naglo prestali i nikada nisu više ni spomenuli. Ona je otišla kada je htela. Bre ženska tri u čelo. Bar spolja. Ostalo je njeno privatno i trampovo koliko može da dohvati. Najlepša prva dama koju su ikad imali. Sve slovenke su lepe a južno slovenke najlepše žene sveta. Iza njih meksikanke. Zadnja dva mesta dele britanke i švabice.

 4. Kosovac says:

  U ovoj korespondenciji Novinari – Tramp, lako je da se potvrdi teorija o sorošoidnim novinarima. Kada novinar vređa Trampa a uskraćuje komentatoru da vređa novinarevog rukovodioca, na primer Makrona. U ovo slučaju, novinar je veoma jak, hrabro stoji na svojim pozicijama i ne dozvoljava da se vređa ni Dmitrović, niti neki Sorošoid.

 5. Milan says:

  O, kako bi tek Makron pozvao svoju suprugu? Dodji stara moja?

  • Kosovac says:

   @ Milan, …..Pa ja sam tako napisao, „Dođi kod mene, lepa staruljo moja“. Ali se administrator uvredio i obrisao mi je komentar.

   • Milan says:

    Razlika u slovima je na prvi pogled mala, ALI u našem podneblju oslovljavanje sa "stara moja" je znak poštovanja svoje višegodišnje životne saputnice. Ona može biti još uvek mlada osoba tj. ne mora da ima puno godina života, nego važna je dužina veze i sam bračni staž.

    • Kosovac says:

     @ Milan, …..Sve je to u redu, ali zaboravljaš da je to „stara“ rečeno u kontekstu koji je Brazilski predsednik Žair napisao za ženu čuvenog Emanuela Makrona. Tada su uvređeni sorošni novinari vrištali kao džavolčići kada se peku na vatri. Pa nisu ni prespavali svoje „proteste“, odmah uhvatili pero u ruke i napisali laž da se ceo svet „zgrozio“ jer Tramp maltretira svoju lepoticu. I mladu, i lepu. ……….Pa i tvoj komentar je prirodna asocijacija na Makronovu starulju. Znači, da Makronovi novinari nisu trebali uopšte da čačkaju mladu i lepu Melaniju, jer to talasanje im u svakom slučaju ne ide nikako u prilog.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *