ВИКИЛИКС ОТКРИО НЕВЕРОВАТНЕ ПЛАНОВЕ ПРИСТАЛИЦА ХИЛАРИ КЛИНТОН!

VIKILIKS OTKRIO NEVEROVATNE PLANOVE PRISTALICA HILARI KLINTON!

22 oktobra 2016

clinton-emails-45zz

Poznati američki novinar i publicista – pristalica Demokratske partije i Hilari Klinton – posavetovao je šefu njenog izbornog štaba, Džonu Podesti, da se „smrse konci“ Donaldu Trampu.

Ovo je otkrio WikiLeaks, objavivši novu „porciju“ elektronskih pisama koja je Podesta sam pisao ili primao od drugih.

Budovski je Podesti, naime, u jedno od svojih pisama uneo i ovo:

„Najbolje bi bilo smrsiti konce Donaldu za zbog njegovog jakog muškog prijateljstva sa Putinom i ne računati previše na Putina povodom Sirije“.

Dodatno je objasnio svoju poziciju: „Putin neće pristati na smenjivanje (predsednika Sirije) Asada i nastaviće da bombarduje ljude koje mi (SAD) podržavamo“.

WikiLeaks je danas objavio 15-ti deo konfidencijalne prepiske Džona Podeste.

Dosad je na raspolaganje američkoj i svetskoj javnosti stavio preko 26.000 pisama koja je napisao šef izbornog štaba predsedničke kandidatkinje Demokratske partije ili ih je primao.

KOMENTARI2 komentara

  1. Gordan says:

    Ne znam zašto je USA toliko zabrinut o "Katarskom gasnom toku", te im smeta Asad zbog toga?! Drugo, Donald Tramp se jedva poznaje sa Putinom, a Putin ne gotivi baš Gospodju Hilari.. Treće, naravno da Putin brani interese Ruske Federacije u Siriji, a brani i Legalitet, jer Asad je Legitimni Predsednik Sirije, a taj Legalitet je narušen ne samo u slučaju Janukoviča(Ukrajina)... Kako bi bilo da neki pokret crnačke populacije, u USA, dobije tenkove i drugo naoružanje u borbama sa Legitimnom Policojom USA , i da Ruska Federacija podržava Crnce u USA, ignorišući Legalitet, i zahtevajući da Legitimni Predsednik USA ode sa Vlasti?! Nonsens!!

  2. Miodrag says:

    Američki cirkus,zvani "Predsednički izbori",u režiji američke bankarske Kabale, koja drma i vlada ovim nesrećnim Svetom.Likovi i naličja jednog opakog, izopačenog drustva i njegovih dvoličnih, potencijalnih izvršilaca svekolikih političkih nedela.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *