ВИШЕ НЕМА ДИЛЕМЕ, БАЈДЕН НАЈАВИО РЕШЕЊЕ ЗА KОСМЕТ: Оно шта је поручио није добро, Србија нема избора – МОРА ПОБЕДИТИ!

ВИШЕ НЕМА ДИЛЕМЕ, БАЈДЕН НАЈАВИО РЕШЕЊЕ ЗА KОСМЕТ: Оно шта је поручио није добро, Србија нема избора – МОРА ПОБЕДИТИ!

17 фебруара 2021

Председник Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден упутио је писмо вршиоцу дужности косовског председника Вјоси Османи поводом 13 година од проглашења независности Kосова, у коме је поручио да ће и убудуће остати јаке везе између америчког народа и грађана Kосова.Писмо америчког председника поделила је Kанцеларија за медије Председништва Kосова.

– Радујемо се и једва чекамо да са новом владом сарађујемо на путу Kосова ка интеграцији у ЕУ. Треба урадити још много посла на постизању нормализације односа са Србијом, као и на осигурању постизања коначног споразума уз међусобно признање – наводи се у писму председника САД Вјоси Османи.

KOMENTARI4 коментара

  1. milorad 5 says:

    srbija ima sswvim normalan odnos sa šiptarskom mafijom,čak i priznajemo da postoje, ali ne znam dokle će postojati,u svakom slučaju bi trebalo napomenuti bilo kom američkom predstavniku da srbija ni opod kakvim uslovima neće priznati narko kartel i teroriste koji trguju robljem i organima a tu je i pitanje zločina koje su oni počinili.EU je potrpala perjnice u hag da bi ih uklonili i da bi nemci mogli da preuzmu palicu, sad se amerikanci vraćaju da glume diretktota kosovske operacije ali sve su to samo lepi snovi,stvari su se toliko promenile da osim ovih pretnji i potpuno nesuvislih izjava oni više neće moići ništa da preduzmu niti žele da preduzmu na ovom terenu.Počinje ringišpil da se vrti veoma brzoi na drugim mestima i osim tapšanja po9 ramenu šiptarska mafija neće dobiti ništa više.Opet kažem, treba se naoružati i prirpemiti što brže,vreme mira je ISTEKLO.

  2. За Србију says:

    Veoma smo zabrinuti za situaciju u Kaliforniji i Texasu, kao i SAD, pa tražimo da otpočnete pregovore o granici razdvajanja i međusobnog priznavanja. Osim toga, demokratija je u apsolutnoj krizi, nema slobode medija i ugrožena su osnovna ljudska prava u SAD. Tražimo od SB UN da vam uspostave starateljstvo i međunarodne posmatrače.

  3. kojic jovan says:

    Srbija moze da hoce za 24 sata sve to zauzeti niko iz NATO baze u Bonstilu nesme mrdnuti..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u