ВИШЕ НЕМА ДИЛЕМЕ, БАЈДЕН НАЈАВИО РЕШЕЊЕ ЗА KОСМЕТ: Оно шта је поручио није добро, Србија нема избора – МОРА ПОБЕДИТИ!

VIŠE NEMA DILEME, BAJDEN NAJAVIO REŠENJE ZA KOSMET: Ono šta je poručio nije dobro, Srbija nema izbora – MORA POBEDITI!

17 februara 2021

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden uputio je pismo vršiocu dužnosti kosovskog predsednika Vjosi Osmani povodom 13 godina od proglašenja nezavisnosti Kosova, u kome je poručio da će i ubuduće ostati jake veze između američkog naroda i građana Kosova.Pismo američkog predsednika podelila je Kancelarija za medije Predsedništva Kosova.

– Radujemo se i jedva čekamo da sa novom vladom sarađujemo na putu Kosova ka integraciji u EU. Treba uraditi još mnogo posla na postizanju normalizacije odnosa sa Srbijom, kao i na osiguranju postizanja konačnog sporazuma uz međusobno priznanje – navodi se u pismu predsednika SAD Vjosi Osmani.

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad 5 says:

  srbija ima sswvim normalan odnos sa šiptarskom mafijom,čak i priznajemo da postoje, ali ne znam dokle će postojati,u svakom slučaju bi trebalo napomenuti bilo kom američkom predstavniku da srbija ni opod kakvim uslovima neće priznati narko kartel i teroriste koji trguju robljem i organima a tu je i pitanje zločina koje su oni počinili.EU je potrpala perjnice u hag da bi ih uklonili i da bi nemci mogli da preuzmu palicu, sad se amerikanci vraćaju da glume diretktota kosovske operacije ali sve su to samo lepi snovi,stvari su se toliko promenile da osim ovih pretnji i potpuno nesuvislih izjava oni više neće moići ništa da preduzmu niti žele da preduzmu na ovom terenu.Počinje ringišpil da se vrti veoma brzoi na drugim mestima i osim tapšanja po9 ramenu šiptarska mafija neće dobiti ništa više.Opet kažem, treba se naoružati i prirpemiti što brže,vreme mira je ISTEKLO.

 2. Za Srbiju says:

  Veoma smo zabrinuti za situaciju u Kaliforniji i Texasu, kao i SAD, pa tražimo da otpočnete pregovore o granici razdvajanja i međusobnog priznavanja. Osim toga, demokratija je u apsolutnoj krizi, nema slobode medija i ugrožena su osnovna ljudska prava u SAD. Tražimo od SB UN da vam uspostave starateljstvo i međunarodne posmatrače.

 3. kojic jovan says:

  Srbija moze da hoce za 24 sata sve to zauzeti niko iz NATO baze u Bonstilu nesme mrdnuti..

 4. Strsljen says:

  Srbija od Milvokija do Tokija! Do godine u Prizrenu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *