Vitalij Kličko kao sredstvo za ulazak Ukrajine u EU

Vitalij Kličko kao sredstvo za ulazak Ukrajine u EU

4 decembra 2013

vitPOČINjE JOŠ JEDNA DOBRO ZNANA OPERACIJA „OKUPACIJE“ JEDNE ZEMLjE
PREKO SVOG ČOVEKA NA NjENOM VRHU.

Slavni bokser nemačkom Bildu rekao: „Za 20 godina nezavisnosti nije urađeno ništa, zemlja se faktički nije razvijala. Nema reformi, nezaposlenost je veoma velika. Otud moja želja da pokušam da sa najviše državne funkcije izmenim stvari nabolje“.

ZAPAD nije uspeo da sruši ukrajinsku vlast preko „evromajdana“, niti da izvede novu „narandžastu revoluciju“. Zato će – to je već jasno – učininiti sve što može da na vlast u Kijevu dovede onoga ko će mu bukvalno izručiti Ukrajinu i njen spoljnopolitički kurs. Na redovnim predsedničkim izborima 2015. godine ili ranije i na vanrednim. Naravno, bolje na vanrednim i što pre…

„Scena“ se, zapravo, već postavlja, a i glumci su na stratnoj liniji.

Za naslednika Viktora Janukoviča odabran je dojučerašnji veliki bokserski šampion sveta Vitalij Kličko čija je partija UDAR jedan od ključnih organizatora demonstracija u Kijevu i nekim gradovima unijatske zapadne Ukrajine. Računica je: da će popularni sportista za sobom povući sve koji spremni da na reč poveruju u evropski raj koji čeka Ukrajince.

Kličko i UDAR već danima traže ostavku Janukoviča i vanredne predsedničke (i paralamentarne) izbore. A Kličko je danas još i objavio da će se kandidovati za šefa države.

Visokotiražnom nemačkom listu Bildu rekao je: „Kandidovaću se na predsedničkim izborima i uzeti situaciju u Ukrajini u svoje ruke. Za 20 godina nezavisnosti nije urađeno ništa, zemlja se faktički nije razvijala. Nema reformi, nezaposlenost je veoma velika. Otud moja želja da pokušam da sa najviše državne funkcije izmenim stvari nabolje“.

Kličku i njegovim zapadnim sponzorima planove mrsi to što nisu mogli da obore vladu Nikolaja Azarova. Prema ukrajinskim zakonima, novo glasanje o (ne)poverenju vladi biće moguće najranije u februaru.

(fakti.org)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *