ВЛАДА ОДЛУЧИЛА! ДОНЕТЕ НОВЕ МЕРЕ У ВЕЗИ KОРОНАВИРУСА

ВЛАДА ОДЛУЧИЛА! ДОНЕТЕ НОВЕ МЕРЕ У ВЕЗИ KОРОНАВИРУСА

15 новембра 2020

Ванредна седница Владе Србије заказана је за данас у 13 часова на којој ће главна тема бити нове мере у борби против коронавируса. Након седнице јавности се обраћа премијерка Ана Брнабић.

– Прихватила сам савет струке Kризног штаба да уведемо још рестриктивније мере како би зауставили ширење вируса. Влада је донела одлуку да ограничимо рад угоститељских објеката, али и свега осталог осим апотека, достава хране, бензинских пумпи и привреде која ради трећу смену – рекла је Брнабић.

Kаже до 21 увече до 05 следећег дана, а све креће од уторка, 17. новембра. Разглог томе, каже Брнабић, како би сви могли да се припреме.

– До 1. децембра ће трајати ове мере, а за даље ћемо одлучити шта ћемо да чинимо – каже премијерка.

Додаје да Влада Србије није за забрану кретања, додаје да се о томе не размишља.

– Знамо да је то следећа мера, али о томе не размишљамо у овом трентку. Очекујемо резултате од ових мера – додаје Брнабић.

Kаже да је кризни штаб на челу са њом имао састанак са председником Вучићем, и каже да су анализирали све индикаторе који обухватају и здравље и економију.

KOMENTARI5 коментара

 1. Boban za Srpskog Cara i carevinu Srbiju says:

  Дај нам Господе Цара Православног да разгони ове што нас у црно завијају, слуге непомјаникове.

 2. Avangard-Kinžal says:

  Ma još uništite privredu, niste dovoljno štete uradili samim svojim rođenjem od prokletinja koje zovete roditeljima nego nastavljate da štetiti i dalje. Krajnja mjera koju ćete sodoneti je građanski rat jer Srbi ove vaše maltretiranje neće trpeti i doći će vam je... matere u skupštini!

 3. Риста says:

  У скупштини и влади, прецедништву, генералштабу и команди милиције Србије, нису људи који одлучују. Они чак и не "аминују". Већина њих, дакле не сви, али ипак већина су ситне људске душе, полтрончине и наказе( да сам ја посланик, био бих једини поштени полтрон и ситна наказа)који би и маму своју продали за скупштинске јасле. Мало ће расправљати, па чак и мало преоштро, али на крају ће дићи два прста десне руке као сагласност са "предлогом" и средњи прст леве руке као знак народу да је одлука изгласана а тај средњи прст има и остала симболично практична значења. Од оних Срба који имају довољно година за скупштину, најмање 80% би радо себе видело у било којој функцији. Тако време наишло. Окупирано, јаничарско, јадно, полтронско... Они горе лакше преживљавау ропство у скупштини а ми теже и зато оћемо да их сменемо и поставимо нас. Јел тако? Од оних који демонстрирају или су незадовољни, 50% су они који су убеђени да немају никаве шансе да буду посланици али су гладни и потпуно у праву, а других 50% су они који би без размишљања разбили демонстрације ако им се понуди место посланика. Дакле, ако срушите скупштину, па и прецедништво и генералштаб, опет би се нашло довољно душа да нас врате тамо где смо били иако би их сами изабрали. Зашто? Па зато што је Србија окупирана, побогу људи!

 4. Риста says:

  Прво Србију треба ослободити а то иде заједно са укидањем скупштине и владе и са черечењем прецедника или чак можда и не. Можете их слободно оставити да раде и они ће радити и за "револуцију" онако ревносно као и за нато окупаторе. Чак шта више, било би то далеко паметније. На пример, ми све те наше јаднике помлатимо и оснујемо скупштину од чистокрвних родољуба(теоретски, јер таквих родољуба није никад било више од неколико у целом народу) А сутрадан ни једна западна држава нас не признаје и...час посла се нађемо на месту Милошевића а Србија испред фантома и кластера. Ко ће данас зауставити фантоме? Па исти они који су то урадили и 99. Нико! Другим речима, да не би млатили празну сламу, треба прво да умлатимо...хехе, али немамо снаге за то. Зато нам остаје само да дречимо. Значи, те мере против короне НИЈЕ донела влада Србије а није ни Вучић. Морали су. Или ви мислите да нису морали? Да вам кажем онда још нешто мудро? Нећу!Рекао сам већ неколико пута. А сад да наставимо наш сизифовски посао и мало да се пљујемо а можемо и да се покењамо на скупштину...ништа се неће променити. То уопште нису људи који владају а још мање одлучују и зато ја са њима уопште не лупам главу. Не "тангирају" ме ни најмање. Мене тангира онај који њима издаје наређења али не могу да га доватим макар крајичком јатагана. Остаје она стара - ако бар не покушаш, никад га и нећеш доватити! А демонстрације? Само се без везе замарате и трошите снагу.

 5. doktrina soka says:

  Docekat ce oni svoju slavu kako zasluzuju,ima Boga.Naceti su u C.G.,RS,idemo dalje,a evropski put su okrenili za 180 stepeni pravac Albanija. Hebem ih u usta lazljiva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u