ВЛАДА СРБИЈЕ се хитно обраћа ПУТИНУ И РУСИЈИ

VLADA SRBIJE se hitno obraća PUTINU I RUSIJI

26 marta 2020

Vlada Srbije odlučila je na današnjoj sednici da zbog situacije izazvane koronavirusom zatraži pomoć od Rusije.

Srbija je tražila konkretnu pomoć u okviru sporazuma o satadnji Srbije i Rusije u vanrednim situacijama. Zvaničan predlog je podnelo Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Podsećamo, ministar spoljnih polova Rusije Sergej Lavrov obećao je u telefonskom razgovoru ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću da će Rusija, kao i uvek, pomoći Srbiji u nabavci dodatne medicinske opreme koja bi bila neophodna u slučaju naglog porasta broja obolelih.

KOMENTARI6 komentara

 1. petrovgrad says:

  Uši ste nam probijali tom pričom ko je naša jedina alternativa. Čekaj malo a kude je ta usrana EU. Hoće mo li i zastave da menjamo. Kad je... Djuku ne zovete, kad je muka gde si Djuka.

  • NIKY says:

   BRAVO ZA ODGOVOR

 2. Kulak says:

  Majka Rusija

 3. Vreme says:

  A status humanitarnog centra u Nišu i dalje odredjuje NATO

  • Srđan says:

   Baš tako,NATO oficiri i vojnici imaju taj diplomatski imunitet,čak i svoj štab u našem GŠ i šetaju se kroz Srbiju a sve vlasti do sad obećale isti takav status i Ruskom humanitarnom centru i ništa,pa daj osvestio se malo,sad je EU pred raspadom,koja ironija da Rusi i Kinezi pomažu jednoj članici nato čiji su oni neprijatelji,koliko hiljada milijardi dolara štampa svetska banka bez pokrića,ovo ti je biološki rat i udarac na pravoslavlje tih ljudi iz senke,rokšild,Soroš...

 4. Dren says:

  E srbi moji, narode moj, nikad se nije moglo sjediti na dvije stolice. Pitanje je koju izbrati!? Koliko pouzdana i stabilna će biti!?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *