ВЛАДА СРБИЈЕ се хитно обраћа ПУТИНУ И РУСИЈИ

ВЛАДА СРБИЈЕ се хитно обраћа ПУТИНУ И РУСИЈИ

26 марта 2020

Влада Србије одлучила је на данашњој седници да због ситуације изазване коронавирусом затражи помоћ од Русије.

Србија је тражила конкретну помоћ у оквиру споразума о сатадњи Србије и Русије у ванредним ситуацијама. Званичан предлог је поднело Министарство унутрашњих послова.

Подсећамо, министар спољних полова Русије Сергеј Лавров обећао је у телефонском разговору министру спољних послова Србије Ивици Дачићу да ће Русија, као и увек, помоћи Србији у набавци додатне медицинске опреме која би била неопходна у случају наглог пораста броја оболелих.

KOMENTARI6 коментара

 1. petrovgrad says:

  Uši ste nam probijali tom pričom ko je naša jedina alternativa. Čekaj malo a kude je ta usrana EU. Hoće mo li i zastave da menjamo. Kad je... Djuku ne zovete, kad je muka gde si Djuka.

 2. Vreme says:

  A status humanitarnog centra u Nišu i dalje odredjuje NATO

  • Срђан says:

   Баш тако,НАТО официри и војници имају тај дипломатски имунитет,чак и свој штаб у нашем ГШ и шетају се кроз Србију а све власти до сад обећале исти такав статус и Руском хуманитарном центру и ништа,па дај освестио се мало,сад је ЕУ пред распадом,која иронија да Руси и Кинези помажу једној чланици нато чији су они непријатељи,колико хиљада милијарди долара штампа светска банка без покрића,ово ти је биолошки рат и ударац на православље тих људи из сенке,рокшилд,Сорош...

 3. Dren says:

  E srbi moji, narode moj, nikad se nije moglo sjediti na dvije stolice. Pitanje je koju izbrati!? Koliko pouzdana i stabilna će biti!?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u