Влада Терезе Меј у ПОТПУНОМ ХАОСУ

Vlada Tereze Mej u POTPUNOM HAOSU

11 decembra 2018

Britanski opozicioni lider Džeremi Korbin osudio je odluku premijerke Tereze Mej da odloži glasanje o sporazumu sa EU o Bregzitu u Donjem domu parlamenta, tvrdeći da je njena vlada u „potpunom haosu“, a poslanici njegove Laburističke partije uzvikivali su „Ostavka, ostavka“ tokom obraćanja Tereze Mej.Korbin je situaciju opisao kao ozbiljnu i bez presedana, ističući da je vlada izgubila kontrolu i da je u potpunom haosu.

Kako se navodi, čak su i neki članovi Konzervativne partije Tereze Mej kritikovali način na koji je pristupila pregovorima sa EU oko Bregzita.

Poslanik konzervativaca Džejkob Ris Mog oštro je kritikovao, kako je rekao „neupotrebljiv dogovor“, navodeći da on otvara put ka vladi Laburističke partije s Korbinom na čelu.

Britanska premijerka Tereza Mej odlučila je u ponedeljak da odloži glasanje u parlamentu o sporazumu o razlazu Velike Britanije i Evropske unije.

KOMENTARI3 komentara

  1. Deda Micko says:

    Kretenska nacija se raspada, ko bi rekao. Vilijam bi da zadavi Harija, to je njihova buducnost.

  2. Miraš says:

    Sporazum V.B. sa EU obezbedio bi još uvek bliske i tesne veze sa EU, ali i povoljniju situaciju za EU. Ako se Bregzit ostvari bez sporazuma, a po svoj prilici baš to će se desiti, onda će V.B. biti manje zavisna od EU ali i pod iznenadnim ekonomskim i finansijskim stresom zbog takvog odlaska. To je prilika za SAD da preuzme V.B. što više pod svoju kontrolu. Dok je kaubojima odgovaralo postojanje EU sve evropske krave mirno su pasle u zajedničkom EU toru. Kada kaubojima ne treba više ovakva EU hvataće i razdvajaće evropske kravice kako oni hoće.

  3. rodja says:

    Slika "bajne" tereze govori sve. Tipičan lik i "razmišljanje" reptila!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *