ВЉОРА ЧИТАКУ ПРОТИВ НОВАКА ЂОКОВИЋА: НАТО агресија је хуманитарна интервенција, Срби као нацисти

VLJORA ČITAKU PROTIV NOVAKA ĐOKOVIĆA: NATO agresija je humanitarna intervencija, Srbi kao nacisti

28 februara 2023

Potpredsednica Demokratske partije Kosova i nekadaša ministarka za evropske integracije i ambasadorka u SAD Vljora Čitaku NATO agresiju je nazvala humanitarnom intervencijom, a Srbe uporedila sa nacistima koje je trebalo bombardovati.

Komentarišući na engleskom jeziku snimak na kojem Novak Ćoković priča o svojim potresnim sećanjima na NATO agresiju i kako Severnoatlantskoj alijansi ipak oprašta za bombardovanje, Čitaku je podrugljivo upitala za šta im oprašta, budući da je Srbiju i trebalo bombardovati.„I, šta si tačno izabrao da oprostiš? Humanitarnu intervencija NATO-a koja je stavila tačku na genocidne ratove Srbije? Zamislite nemačkog sportistu sedamdesetih godina prošlog veka koji kaže da oprašta SAD i savezničkim snagama što su zaustavile Hitlera“, navela je Čitaku.

Čitaku je na ovakvu reakciju podstaklo to što je najbolji sportista današnjice govorio o nepravdi koju je doživeo srpski narod od strane Zapada, ali on ipak, bira da ne gaji loše sentimente prema bilo kome.

„Lako je i dalje biti ispunjen besom i mržnjom – ali sam izabrao da oprostim“, rekao je Đoković, evocirajući traumatične uspomene iz detinjstva.

KOMENTARI11 komentara

 1. 1389 says:

  Vljora Čitaku ljubavnica Madelin Odvrajt...

  • Vujadin says:

   Bila je, sad je kod potomka Samija u zoovrtu BG

 2. Mica says:

  Albanci su imali svog udela u genocidu nad Srbima na Kosovu, tokom vladavine Turaka, tokom prvog velikog rata, kao i tokom II Svetskog rata, sve do etnickog ciscenja posle II svetskog rata i do danasnjeg dana.

 3. Milutin says:

  Srbi su prvi ustali kako protiv fašizma u liku Hitlera tako i 50 godina kasnije protiv fašizma u liku i delu čitave plejade zapadnih pobornika fašizma. A znamo gde su i uz koga su se Šiptari nalazili i 1941 i 1991 i gde se danas nalaze. Đoković je izuzetan čovek i veliki džentlmen. On možda može da oprosti. Ja ne. Ja znam, a i Vljora, da je učila istoriju, bilo koju i pisanu od bilo koga, naučila bi da je srpski narod svoju borbu protiv ZLA uvek plaćao time da je vršen genocid nad njim. A to što su Srbi pobeđivali svoje neprijatelje koji su držali oružje u ruci, nikako i nikad se ne može označiti kao genocid. Bojno polje je bojno polje. A klanje žena i dece, vađenje organa u Žutoj kući, to je genocid pa makar bio u pitanju jedan čovek. A u tome su Vljora i njeni sunarodnici do lakata u krvi. I ako nisu najgori. Ima i gori od njih.

 4. lekovito bilje says:

  yiveo otvorjeni baljkan,dobro nam doslji sad ce bude veljika srbija,a jos veca aljbanina..od svake 15%kiflje i ljeba dajem za veeelljiku,a plus sljascitcaarne/malji trovaci= NAVALJI NARODE! njemamm reci..samo SMO MI SLJOZNI A VI SRBI MARS U 7-VEK ZAKARPATJE ODAKLE STE DOŠLJI!!!!!

  • Milutin says:

   U Istočnoj Nemačkoj, nemačka deca su umela da kažu,"Heil kreuter wachsen so hoch", podižući ispruženim ruku visoko. U prevodu to znači:"Lekovito bilje raste ovoliko visoko". I da ti preveden i pokret: fašistički pozdrav. Dakle, ti "Lekovito bilje" i dalje si s'one strane istorije.

   • milorad5 says:

    sta se primate,ovaj se sprda,siptari ne mogu da pšisu srpski,ko je video još pisdmenig majmuna.

    • milorad5 says:

     ahhahahah a i meni ne ide baš najbolje pisanje:):)

 5. persida says:

  Nekad smo seklji drva u Srbija, a sad postajemo gazda, sad ce nam Srbi seku drva i utovaruju ugalj. To je nama nasa borba dala, da imamo Ameriku za vljadara.

  • Gagi says:

   I Rimskog Cezara, Tita za marsala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *