Вођа „шкаљараца“ у рукама наше полиције, стигао у Београд!

Vođa „škaljaraca“ u rukama naše policije, stigao u Beograd!

10 septembra 2018

VOĐA „škaljarskog klana“ Jovica Vukotić, koji je jutros uhapšen u Turskoj sa lažnim dokumentima, trenutno je u rukama srpske policije.

Detaljni i opsežni rad pripadnika MUP-a Srbije rezultirao je hapšenjem Vukotića, posle duge potrage. Kako „Novosti“ ekskluzivno saznaju, on je isporučen srpskim vlastima i stigao je u Beograd.

On je označen kao vođa organizovane kriminalne grupe škaljari za kojim su grčke vlasti tokom 2017. godine raspisale crvenu međunarodnu poternicu zbog dovođenja u vezu sa krijumčarenjem 136 kilograma kokaina.

Navedena grupa se, pored krijumčarenja velike količine narkotika, dovodi u vezu i sa drugim teškim krivičnim delima, ubistvima, nelegalnim držanjem oružja i sl.

Vukotić je tokom boravka i kretanja po EU koristio falsifikovana dokumenta i identitete, a sve u cilju skrivanja od pravosudnih organa Grčke.

On je uhapšen zahvaljujući opsežnom radu i saradnji turske i srpske policije.

KOMENTARI2 komentara

  1. Deda Micko says:

    Ovi sto su ga hapsili si jos gori od njega. Saradjivace oni uskoro, ne brinite.

  2. Velika Metla says:

    I pord svih tih VAŠIH silnih hapšenja onih koji rade s narkoticima u Stradiji droga u opticaju sve više i više! Sve vlasti na Balkanu su najveći narko-dileri! U Jugoslaviju nisi mogao tranzistor veličine novčanika uneti,a oni vam unose preko granica tone i tone narkotika! I uz čiji je to blagoslov?Uz čiju dozvolu? Da nije možda uz moju? Pa naravno da su vrhovi vlasti do grla upletene u ovu vrstu kriminala! Baš me čudi što ne kopirate naci-amerikance,jer u njihovoj naci-državi supruge počev od predsednikove,vode raznorazna udruženja za borbu protiv droge,a novac dobijaju iz državnog budžeta! Znači,muževi im donose drogu u državu i od toga ubiraju milione,dok u isto vreme njihova država finansira borbu protiv droge preko supruga tih istih predsednika,premijera,seRatora,ministara i ostalih krimosa iz političke bagre koja je na vlasti! Dobar biznis!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *