Vojislavu Šešelju dijagnostikovan rak jetre

Vojislavu Šešelju dijagnostikovan rak jetre

18 oktobra 2014

Vojislav-Seselj-1Potpredsednik SRS Milorad Mirčić rekao je večeras Tanjugu da su lekari u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala u Sheveningenu lideru radikala Vosijalavu Šašelju pronašli karcinom jetre na dva mesta.

On je kazao da se Šešelj složio sa tim da ta informacija bude predstavljena javnosti.

Mirčić je najavio da će SRS sutra održati konferenciju za novinare na kojoj će biti predočeni detalji o zdravstvenom stanju Vojislava Šešelja.

Šešelju je pre sedam meseci dijagnostikovan karcinom debelog creva, nakon čega je i operisan, dodao je Mirčić.

KOMENTARI4 komentara

  1. Nikola Dobrić says:

    Ništa se ne događa slučajno.Ta bagra u Haškom sudu,sistematsi ubija Srbe.Pogotovu one,koji su borci protiv novog svetskog poretka.Ali neće ni oni dugo,doćiće o njima kraj.

  2. Za Srbiju says:

    Strašno. Teško mi je da komentarišem, jer ovo je veoma tužna vest. Toliko ima simbolike u ovom ubijanju Šešelja od strane nacističkog zapada i mrcvavljenju pod lažnim optužbama. Kako postupaju sa Šešeljom, tako postupaju sa celim srbskim narodom, sa Srbijom. Ne dozvolimo da je njegova žrtva uzaludna, još za njegova života. Šešeljeva je jedina želja da Srbi ustanu i skinu jaram zapadnih nakaza. Ispunimo želju ovog velikog borca za slobodu i slobodno Srbstvo. Vreme je za SRBOVANJE, SRBADIJO!!! Živeo Vojo!!! Srbija je uz tebe!!!

  3. raca says:

    kako ta govna iz evrope ubijaju seselja,tako se i ja osecam jadno i ponizeno,i osecam bol.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *