ВОЈНА АГРЕСИЈА НА ВЕНЕЦУЕЛУ ПИТАЊЕ ЈЕ ДАНА, А МОЖДА И САТА! Испливале поуздане информације да Американци спремају напад!

VOJNA AGRESIJA NA VENECUELU PITANJE JE DANA, A MOŽDA I SATA! Isplivale pouzdane informacije da Amerikanci spremaju napad!

4 maja 2019

Venecuelanska medijska grupa objavila je da je vojna intervencija u Venecueli „neizbežna“. Pozivajući se na „pouzdane izvore“, „Notisijas Venecuela“ tvrdi da je vojna intervencija neizbežna u Venecueli, dodajući da će operacija trajati sve dok postoji otpor.

Venecuelanska medijska grupa nije navela šta su njihovi izvori, niti su naveli koje će strane snage vršiti navodnu intervenciju. Međutim, u poslednja 72 sata, administracija američkog predsednika Donalda Trampa više puta je izjavila da nisu isključili vojnu intervenciju u Venecueli. Tramp je u petak održao telefonsku konferenciju s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom kako bi razgovarao o događajima u Venecueli.

– Imali smo dug i veoma dobar razgovor sa ruskim predsednikom Putinom. Kao što sam uvek govorio, mnogo pre početka lova na veštice, slaganje sa Rusijom, Kinom i svima je dobra stvar, a ne loša stvar – objavio je Trump na Tviteru.

Onda je dodao: – Razgovarali smo o trgovini, Venecueli, Ukrajini, Severnoj Koreji, kontroli nuklearnog oružja, pa čak i o ruskoj prevari. To je bio vrlo produktivan razgovor!

(Pravda)

KOMENTARI9 komentara

 1. Boban za Srpskog Cara i carevinu Srbiju says:

  Jel to o onoj prevari da se nato neće širiti ka rusiji ili o prevari pijanog jeljcina dok se krevelji pred onim nepomjanikom bilom klintonom? Ili je u pitanju neka druga prevara?

 2. A akoM says:

  Pametno da su osim o Venecuele, razgovarali i o Ukrajini,S.Koreji,itd.!Jer je to povezani problem!Jer,ako USA vojno napadne Venecuelu, zašto po istom principu Rusi ne bi asimetrično riješili problem Ukrajine itd.,Kinezi problem Korejskog itd.poluotoka i Tajvana!?!Pogotovo što im je to"moralna"šansa za to!Ako može USA,mogu i oni,pa bi bili glupi kad ne bi!

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Ne verujem.

 4. milorad2 says:

  koja jer ovo "medijska grupa" nikad čuo, verovato je to "CIA grupa" puštaju balone da napale morone. Nema ništa od vojne intrevencije u venecueli , to bi bilo samouboiistvo za američku spoljnu politiku i odnose sa latinosima.Mada kakvi su sve ludaci u vašingtonu i koliko ti kokosi nemaju veze sa realnimsvetom SVE je moguže sa njima.Možda i probbaju ali neki prolongirani rat sa teškim oružjima , od toga nema ništa.Ustavari realno ja bih voleo da oni probaju neku svoju vazdušnu kampanju u venecueli, jer posle toga je sasvim sigurno, da mi više ne bi čuli za državiu koja se zove Sjedinjene Američke Države, toliko bi ih to uvelo u rasulo i direktan sukob sa ostatkom amerike, oni više ne bi imali snage da projektuju svoju moć dalje od kube, i time bi glavni problem koji nas sprečava da rešimo konačno pitanje šiptara na normalan i ljudski način, onako kako treba i jedino može da bude trajno nestao sa ovih prostora.A venecueli oni ne mogu NIŠTA i ovo dosad je pre svega zasluga nesikusnosti i pogrešnog pristupa problemu od strane venecuelanske vlade i armije, jer su i oni mislili da se legalitetom i legitimniom političkim i zakonskim metodama može boriti protiv MAFIJE, to nije moguže mafija rztume samo čekić u glavu i tako je treba i tretirati čim pomoli glavu.

  • E.Lirsch says:

   Amin!

 5. samostalan says:

  Care Putko, americka lutko.

 6. Bulgakov says:

  Ma razgovarao je on... Ali, vrlo dobro zna šta mu je Car Putin skresao... Pa nek proba ako sme... A ne sme! Prema tome, lažljivi kauboj je ipak samo lažljivi kauboj.

 7. samostalan says:

  Smrdonogi kauboji padace ko kruske.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *