ВОЈНА ТАЈНА О БИОЛОШКОМ ОРУЖЈУ ОТКРИВЕНА! СКАНДАЛ ТРЕСЕ АМЕРИКУ: Пентагон намерно пустио заражене крпеље?

ВОЈНА ТАЈНА О БИОЛОШКОМ ОРУЖЈУ ОТКРИВЕНА! СКАНДАЛ ТРЕСЕ АМЕРИКУ: Пентагон намерно пустио заражене крпеље?

16 јула 2019

Неки чланови Представничког дома САД страхују да је Пентагон експериментисао на крпељима, а онда их и пустио у јавност што је изазвало ширење лајмске болести, од које у САД болује 300.000 људи.

Лист Рол кол, специјализован за покривање свих дешавања у Конгресу и Кепитол хилу, преноси да је Представнички дом одлучио да подржи амандман на закон о одбрани 2020. године, који би захтевао да министарство одбране провери спекулације о лабораторијски модификованим крпељима.Републикански парламентарац Кристофер Смит из Њу Џерзија написао је амандман, који захтева од главног истражитеља Стејт департмента да спроведе истрагу и поднесе извештај о томе да ли је министарство одбране између 1950. и 1975. године експериментисало на крпељима и другим инсектима да би их користило као биолошко оружје.

Уколико истрага утврди да је постојао такав или сличан програм, истражитељ ће морати да провери и утврди да ли су неки од инсеката коришћених у огледима побегли или намерно ослобођени из лабораторија.

„Потребни су нам одговори и то одмах“, рекао је Смит за Рол кол.

Годинама круже спекулације о томе да су стручњаци у лабораторијским постројењима за проучавање животињских болест на острву Плам близу Лонг Ајланда и у Форт Дерик у Мериленду можда инфицирали инсекте како би развили биолошко оружје.

KOMENTARI4 коментара

  1. Ivana says:

    Sve zlo sveta danas dolazi iz SAD-a i to ne slučajno.

  2. milorad2 says:

    Ebola, i aids su njihov rad definitivno,prosto je neverovatno šta se tamo dešava i šta oni sebi dozvoljavaju pod velovima državne tajne i nacionalne sigurnosti.Vojna hunta u americi je mračna opasnost za ceo svetm i jedina dobra stvar je što su se pograbili za grkljane medjusobno zbog para i taštine, nadam se da će se i poubijati medjusobno, ameriku čeka uskoro PRAVA-ČISTOKRVNA vojna diktatura,sa svim začinima i lepotama takovog državnog aparata.Gvantanamo je bio samo probno postrojenje budućih američkih konc-logora, i to za amerikance.

  3. persida says:

    Amerika ce unistiti samu sebe, ne treba joj neprijatelj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u