ВОЈНИ ИНСАЈДЕР ТВРДИ: Агенти Исламске државе се налазе у Белој кући!

VOJNI INSAJDER TVRDI: Agenti Islamske države se nalaze u Beloj kući!

29 decembra 2015

20140716-whitehouse-exterior-Moćni vojni komandanti i insajderi iz Bele kuće su optužili predsednika Baraka Obamu da je omogućio agentima ISIS-a da se infiltriraju u Belu kuću i da utiču na američku spoljnu politiku na Bliskom istoku.

Istraga Domovinske bezbednosti i CIA-e je otkrila da 5 zaposlenih u Beloj kući, koje je unajmio Obama, razgovaraju direktno sa teroristima ISIS-a i obaveštavaju ih o ključnim strategijama na Bliskom istoku. Prema navodima insajdera, Obama je član inostrane grupe čiji je cilj da naškodi Americi.

“Ovo je najgori bezbednosni skandal u istoriji SAD”, rekao je insajder iz Bele kuće. “Krvožedni ISIS zna svaki Obamin korak”.

Još jedan insajder iz Vašingtona tvrdi da u predsedničkom kabinetu ima ljudi koji su povezani sa islamskim teroristima.

On kaže da Obama zna za to i da ništa ne radi da spreči te izdajnike u njihovim namerama.

Vladini kontraobaveštajni stručnjaci su se početkom novembra sastali sa Obamom u Ovalnoj kancelariji, gde su mu predstavili dokaze koje su prikupili u okviru istrage koja je trajala 6 meseci.


Među tim dokazima ima imejlova, kompjuterskih i telefonskih transkripta, fotografija, pa čak i jedan snimak napravljen tajno.

Protiv tri člana kabineta su izneti neoborivi dokazi i od Obame je zatraženo da ove pojedince ukloni iz Bele kuće i da odmah podigne optužnicu protiv njih.

Pronađeni su i neki dokazi da su dva člana sledbenici ISIS-a, ali ti dokazi nisu dovoljno jaki. U svakom slučaju, od Obame je zatraženo da i njih ukloni.

Obama je na sastanku postavio tri nevažna pitanja i sedeo bezizražajno da bi se na kraju sastanka rukovao sa agentima i rekao im: “Hvala vam što ste izdvojili vreme”.

Agenti su nakon 48 sati saznali da je njihova istraga suspendovana.

Admiral Lions je rekao da tako nešto nije iznenađenje i da na taj način Obama šalje poruku da je na strani ISIS-a.

On tvrdi da je Obama već pokazao taj stav time što nije odreagovao ni na napade na Šarli Ebdo, niti na napade u novembru u Parizu.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *