ВОЈСKА АЛБАНИЈЕ УШЛА НА KОСОВО! Заузели положаје на Kосову Пољу – ЗАЈЕДНИЧKА АKЦИЈА У ТОKУ!

VOJSKA ALBANIJE UŠLA NA KOSOVO! Zauzeli položaje na Kosovu Polju – ZAJEDNIČKA AKCIJA U TOKU!

20 marta 2019

Pripadnici Vojske Albanije i Kosovskih bezbednosnih snaga nalaze se na zajedničkoj vežbi traganja i spašavanja u planinama, saopštila je albanska ministarka odbrane Olta Džačka.

Džačka je na svom Instagram profilu napisala da se na taj način nastavlja saradnja Prištine i Tirane u raznim oblastima.

– Ponovo regionalna saradnja, zajedno sa svojim kolegama iz Kosovskih bezbednosnih snaga, obuka za planinsku potragu i spasavanje u Centru za obuku i spasavanje Pomozatin – napisala je ona.

Ova vežba se sprovodi u centru KBS za potragu i spasavanje u selu Pomozatin kod Kosova Polja.

– Ovoga puta, pripadnici albanskog bataljona za podršku zajedno sa kolegama iz KBS na planinskoj obuci – dodala je Džačka.

KOMENTARI5 komentara

 1. Komsija iz daleka says:

  Gde je protestna nota Srbije? Gde je reciprocna akcija i ulazak srpske vojske na Kosovo i Metohiju? Zasto Srbija propusta ove gol sanse koje nam Siptari stalno namestaju?

  • samostalan says:

   Pitaj to Putina i Vucica.

  • opet ja says:

   Haha pa zar stvarno očekuješ od Vučka i njegove kriminalno izdajničke bande da bilo šta urade za odbranu Kosova??!!

  • Velika Metla says:

   Komšija,možda ti je poznat podatak da je za vreme komunjara,titoslavije,167 što oficira,što vojnika,jugoslovenske vojske uubijeno na granici s Albanijom! A "ćopavi" smrad lipsali nije NIKADA uputio demarš,ili pretnju,šlihtarima u Albaniji,da to ne smeju ponoviti! Tako je bilo za vreme komunjara,a pošto i danas vladaju komunjare Srbijom praksa se nastavlja!

 2. Milica says:

  Zar je moguce da iz Srbije niko ne reaguje?!Kako se ovaj muk zove?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *