ВОЈСКА СРБИЈЕ ДОНЕЛА ВЕЛИКУ ОДЛУКУ: „Дугујемо то деци Србије“

VOJSKA SRBIJE DONELA VELIKU ODLUKU: „Dugujemo to deci Srbije“

19 maja 2018

(foto: mod.gov.rs)

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije aktivno će učestvovati u istraživanju posledica NATO bombardovanja, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin na manifestaciji Balkanski skok prijateljstva 2018.

– Vojska Srbije je to radila i odmah nakon 1999. godine, ali je to u jednom trenutku zaustavljeno i više se niko nije bavio tom zaista važnom temom, i za nas ali i za budućnost naše dece. Ministarstvo odbrane učestvuje u Komisiji koju je formirala Vlada Republike Srbije, ali će sa velikim zadovoljstvom učestvovati i u Komisiji koju je formirala Narodna Skupština – rekao je Vulin.

Kako je rekao, Ministarstvo će dati sve podatke kojima raspolaže, i učiniće sve da se do istine dođe i da se zna kako će se posledice bombardovanja odnositi na sve nas, ali i ko je odgovoran za sve što se desilo.

Inače, Vulin je tokom manifestacije „Balkanski skok prijateljsta 2018“ skočio padobranom s 3.000 metara, navodi se u saopštenju Ministarstva.

KOMENTARI2 komentara

  1. 035 says:

    Moda da civili upravljaju vojskama je samo hir , za prave vojske postoje pravi vojnici , a za revije producenti . Ako regrut i uradi u vojsci nešto dobro , dobije izlazak u grad , ako se sve vreme trudi , ide na kurs za desetara . Za nešto više postoji VA .

  2. Leonid23 says:

    Što jes jes! Alal vera.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *