ВОЈСКА СРБИЈЕ ИДЕ НА МАЊАЧУ: НАТО није ништа посебно

ВОЈСКА СРБИЈЕ ИДЕ НА МАЊАЧУ: НАТО није ништа посебно

24 маја 2021

(foto: vs.rs)

Војна вежба америчке војске и Оружаних снага БиХ на Мањачи није била ништа посебно, али је очигледно да су неки из Сарајева покушали да од тога направе велику помпу, оценио је данас српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик.

Додик је рекао да „нико од политичара из Републике Српске није био ту, нити је требало да буде“, док се, како је навео, политичари из Сарајева нису либили да дођу и „парадирају“ на Мањачи.Додик сматра да то није помогло никоме, па ни њима и оцењује да се на тај начин појача поларизација у БиХ.

– Мислим да је требало да оставе војску да ради своје послове, за шта је она и задужена, а не да овај начин, поларизацију, која је ионако јасна у БиХ, још више појачавају. Ценим да је било непотребно, али њихов је проблем. Њихова заједљивост, њихов покушај да нешто условљавају. Апсолутно, ако није био сваки члан Председништва, није требало нико да буде – рекао је Додик.

Он је најавио да ће Војска Србије доћи на Мањачу да одржи вежбе и поручио да верује да ће сви из Републике Српске бити на тој вежби.

На Мањачи је одржан део војних вежби америчке војске и Оружаних снага БиХ „Брзи одговор 21“, која је део великих међународних маневара „Бранилац Европе 21“.

(Вечерње новости)

KOMENTARI5 коментара

 1. persida says:

  Nista posebno, kaze Dodik, veliki prijatelj Rusije i hohstapler. Ali, on igra dvostruku igru samo zato jer mu to Rusi dozvoljavaju. Udariti bitangi katanac za sva vremena, pa neka vezba sa Amerima koliko mu volja. Ali, nema ko to da uradi. Rusiju vodi jevrejski prevarant Putko i tu je kraj price.

  • Косовац says:

   @ Бла, бла, …..Значи Додик је хохштаплер зато што је велики пријатељ Русије. ……………Видимо, ова persida не лаје села ради, она лаје себе ради. Далеко је отишла, па без страха бљује чак и на цара Путина. Иако цар Путин није ни чуо за Мањачу и славне четнике чија су села и куће партизани спалили Све то захваљујући демократији и следећи Европске вредности. Као тајни агент Европског Централног Комитета.

  • Ned says:

   Komunisti su imali samo jedan cilj! Da napravie sto veci razdor izmedju Srba, Rusa i Jevreja. Ali nadam se da nove generacije to vide!

 2. goran says:

  Dodik je obična kukavica i pička podvio je rep kao seoska džukela i pobjegao u Hercegovinu dok su mu okupiralai Banjaluku NATO snage. Tako bi on nas i zastupao i branio u stvarnom sukobu!!

  • Ned says:

   Nisi svjestan koju si glupost napiso! Tvoj komentar govori samo koliko znas, ili poznajes situaciju na terenu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u